Türkiye bu şok diyalogları konuşuyor

Türkiye bu şok diyalogları konuşuyor

MHP Lideri "Devlet Bahçeli" yarın Diyarbakır'da miting yapacak. Ama kafalarda hala soru işaretleri var.

 

12 Haziran seçimleri öncesi kaset skandallarıyla hayli zor duruma düşmüştüMHPlideri . Bahçeli'nin yıllardır hiç gitmediği Diyarbakır'da miting yapma kararı işte bu tartışmalar arasında verildi... Ama o miting öncesi büyük provokasyon deşifre oldu.

Provokasyonu deşifre eden teknik takibe takılan telefon görüşmeleriydi. O görüşmelerden biri MHP Maltepe Eski ilçe Başkanı Hakan Uğur ile tetikçi olduğu iddia edilen Murat Alperen arasında geçiyor. Görüşmede,Diyarbakırmitinginin detayları konuşuluyor. Şüpheli Uğur, MHP'nin Diyarbakır mitingini "Ölüm kalım mitingi" olarak tanımlıyor.




HAKAN UĞUR: ŞİMDİ ORADA O MİTİNGDE BİR PROVOKE OLUP BÖYLE BİR İKİ YARALI ÖLÜ YARALI BİR ŞEY OLURSA KAN DÖKÜLÜRSE ADAM REYTİNG YAPACAK.

"SORUMLU AK PARTİ DİYECEĞİZ"

Şüpheli Uğur'un söyledikleri tüyler ürpertiyor. Konuşmasının devamında "Diyarbakır'da kan dökülürse barajı geçeriz" diyor. Dahası olaylardan da Ak Partiyi sorumlu tutacaklarını söylüyor. Uğur, MHP'deki kaset skandalını da böylece unutturmak istediklerine dikkat çekiyor.


HAKAN UĞUR: MHP BU SEFER DİYECEK Kİ, "DEVLET YOK KARDEŞİM, GÖRÜYORSUNUZ BİZİM MİTİNGİMİZ, BURASI DA TÜRKİYE CUMHURİYETİ... DEVLET YOK, ONDAN SONRA ONUN İÇİN BU MİTİNGİMİZİ KAN VE REVANA ÇEVİREN AKP'DİR" DİYE ÇIKACAK. SON 6 GÜN DE ÖYLE KONUŞACAK. İŞTE ÖYLE YIRTACAK ŞEYİ, KASET OLAYLARINI UNUTTURMAK İÇİN, ANCAK ÖYLE OLACAK.


MHP'nin oylarını kan dökerek arttırmak istediği iddia edilen şüpheliler, mitinge katılımı arttırmak için de çevre illerden destek alacaklarını söylüyorlar.


MURAT ALPEREN: ÇEVRE İLLERDEN ÇOK BÜYÜK BİR KATILIM OLACAĞINI DUYDUM.

HAKAN: ÇEVRE İLLER DEĞİL, BÜTÜN TÜRKİYE'YE EMİR VERİLMİŞ, HEPSİ GİDECEK YA, BÜTÜN TEŞKİLATLAR GİDECEK.

MURAT: RESMEN ÇIKARTMA YAPILIYOR YANİ.

HAKAN: İŞ ŞEYE KALDI TABİİ, KAN DÖKÜLMESİNE KALDI İŞTE, BANA GÖRE ÖYLE NORMAL BİR MİTİNG OLURSA GİTTİK BU SEFER.


MHP'li Uğur bir başka telefon görüşmesinde de bir deli bulup kalabalığın üzerine ateş açtırmaktan söz ediyordu. Büyük provokasyonla ilgili soruşturmada şu ana kadar 11 MHP'li tutuklandı.


SAMANYOLU HABER TV

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.