MHP seçim propaganda usulünü açıkladı

MHP seçim propaganda usulünü açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan yardımcısı Bülent Didinmez, MHP'nin seçimler de bel altında ve bel üstü yollara tenezzül etmeden propagandasını sürdüreceğini bildirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan yardımcısı Bülent Didinmez, MHP'nin seçimler de bel altında ve bel üstü yollara tenezzül etmeden propagandasını sürdüreceğini bildirdi. 

MHP Malatya Aday Adayları tanıtım toplantısını Sabancı Kültür Merkezi'nde yaptı. Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent didinmez, MHP Giresun Milletvekili Murat Özkan, MHP Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş, MHP İstanbul milletvekili Atilla Kaya, MHP İl Başkanı Arif yıldız, MHP MYK Üyeleri Kadir Şekerçi ve Yavuz Temizer ile partili yöneticiler ve milletvekili aday adayları katıldılar. 

Toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, "75 gün sonra millet iradesinin, milliyetçi iradeye dönüşmek suretiyle bir dönem Cenabı Allah'ın izni, milletimizin de teveccühü ile tarihte olması gereken yerde yerini alacaktır. Ülkemizin ve milletimizin karşı karşıya bulunduğu sorunların ağırlığı ve derinliği dikkate alındığında bu görev değişikliğinin olması bir zorunluluğun ötesinde mecburiyet haline gelmiş bulunmaktadır. Meşrutiyetle, millet iradesiyle, sandıkta hesaplaşma günüdür. MHP bu hesaplaşma gününde vardır. Oraya doğru gitmektedir ve kararlıdır. Başkaları gibi, ortam dinlemesi, arabanın içi, dışı, yatak odası, video, kaset, yeraltı, yer üstü, bel altı, bel üstü yollara da tenezzül etmeden Recep Tayyip Erdoğan'ı geldiği yere gönderecektir" ifadelerini kaydetti. 

MHP İl Başkanı Arif Yıldız, "Bu heyecan, 1999 yılındaki heyecanla eşdeğerdir. MHP bu aşamada daha aday adayları seçim bölgeleri sahaya inmeden 2. milletvekilini garanti altına alınmıştır. Bundan sonrada çalışmalarımıza devam ettiğimizde Allah'ın izniyle MHP Malatya'da gerçek yerini bulmuş olacaktır. MHP'nin gerçek değeri Malatya'da en az milletvekillerini yarısıdır. Biz buna inanıyor ve iman ediyoruz" dedi. Yıldız, parti il yönetimini her Hafta Cuma namazını ayrı bir camide kılarak, gittikleri bölgedeki vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinlediklerini söyledi. 

Toplantı sonunda MHP Milletvekili Aday Adayları olan Ali Bilici, Ali Kalkan, Aydın Derin, Gancagül Çelebioğlu, Şinasi Kazancıoğlu, Hakan Keleş, Mehmet Torun, Saime Palancıoğlu, Übeyt Akçin, Ömer Ekici, Adem Özbay, Yaşar Özer, Hasan Tunç ve İbrahim Kara'nın öz geçmişleri ve meslekleri okundu. Salonda bulananlar sahneye davet edilerek, katılımcıları selamladılar.

Etiketler :