MHP’li Yusuf Halaçoğlu: Isıracak it dişini göstermez

MHP’li Yusuf Halaçoğlu: Isıracak it dişini göstermez

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, polise silah çekmeye kalkan BDP milletvekili İbrahim Binici için "Isıracak it dişini göstermez" dedi.

 

Twitter’dan oldukça çarpıcı ifadeler kullanan MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Başbakan Erdoğan’ın “Yeni anayasa konusunda BDP ile referanduma gidebiliriz”şeklindeki sözlerini değerlendirdi.

"Kucaklaştılar. Şeref ayaklar altında Türkiye de" ifadeleriyle Başbakan Erdoğan’ı eleştiren MHP’li Yusuf Halaçoğlu, polise silah çekmeye çalışan BDP milletvekili İbrahim Binici'ye de“Elini beline atan bir BDP’li var ya. Silahını çıkarırsa 'tak gözünden' vururmuş. 'Isıracak it dişini göstermez' atalar sözünü hatırlatırım” sözleriyle yüklendi.

MHP'li Yusuf Halaçoğlu, Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nun çalışmaları Mart sonuna kadar bitmediği takdirde kendi tekliflerini hazırlayacaklarını belirten Başbakan Erdoğan'ın, "Şimdi BDP ile anayasal değişiklik yapmaya sayımız yetmiyor. Ama referandum noktasında anlaşabilirsek onlarla da müşterek adım atabiliriz" dediğini hatırlatırken twitter hesabında, "Artık saklamaya gerek kalmadı. AKP-BDP anayasayı birlikte çıkaracaklar. Kucaklaştılar. Türkiye’ye hayırlı olsun. Şeref ayaklar altında Türkiye de" diye yazdı.

MHP Kayseri milletvekili Yusuf Halaçoğlu, BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici'nin kısa süre önce Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, kalabalığı dağıtmak için gaz bombası kullanan polislere yönelik silah çekme girişimini de değerlendirdi. Yusuf Halaçoğlu, "Elini beline atan bir BDP’li var ya. Silahını çıkarırsa tak gözünden vururmuş. Isıracak it dişini göstermez atalar sözünü hatırlatırım" diye yazdı.

Yusuf Halaçoğlu, Twitter hesabında Patriot tartışmalarını da değerlendirerek, "Patriotlar ve yabancı askerler NATO adı altında ülkemize girdi. Ancak Fransa patriot kararını veto etmiş. Hükümet Anayasa suçu işledi.92.madde" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.