MHP’de Meram Depremi

MHP’de Meram Depremi

Konya’da MHP Meram İlçe Başkanlığı yönetimi topluca istifa etti…

MHP Meram İlçe Başkanı Sabit Atabey, “Yönetim kurulu görevimizden tüm camia ve kamuoyundan özür dileyerek istifa ediyoruz” diye açıklama yaptı. 

Atabey'in açıklaması şöyle: 

“Milliyetçi Hareket Partisi Meram İlçe Teşkilatının 12 Şubat 2012 tarihinde yapılan olağan kongresinde büyük sorumluluk isteyen bu şerefli görev bizlere tevdi edildi.

Göreve geldiğimiz tarihten itibaren sorumluluk duygusu içersinde samimiyet ve ihlasla çalışan yönetim kurulu arkadaşlarıma, Milliyetçi Hareket Partisi'ne ve ülkücülüğe inanmış bizlere desteklerini esirgemeyen bütün partili gönüldaşlarımıza, Meram İlçesinde göreve geldikten sonra bizlere kucak açmış, evinde, iş yerinde, makamında, köyünde, kasabasında güler yüzünü ve misafir perverliğini bizlerden esirgemeyen bütün vatandaşlarımıza ve Konya kamuoyunda bizlerin sesi olan siz değerli basın mensuplarına sonsuz teşekkürler ve şükranlarımı sunuyorum.,

Görev süremiz içersinde Milliyetçi Hareket Partisi'ni iktidara taşıyabilmek adına kongre günü Meram halkı ve partili gönüldaşlarımıza vadettiğimiz çalışmaların bir çoğunu yerine getirmiş olmanın vicdani rahatlığı içerisindeyiz. Yaptığımız çalışmalar bir teşkilatçılık örneği olarak kamuoyu tarafından takdir görmüş ve örnek faaliyetler olarak camiamız tarafından benimsenmiştir. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinci içerisinde yapılan çalışmalar ve hizmetlerle yüce Allah'ın rızasını kazanabilmiş isek ne mutlu bizlere.

Kamuoyu tarafından da bilindiği gibi 04 Kasım 2012 tarihinde partimizin büyük kurultayı yapılmış halkımız tarafından da seçim sonuçları yakinen takip edilmiş ve sonucu da kamuoyu tarafından bilinmektedir. Bu süreç içerisinde teşkilatımız demokrasinin gereği olarak genel başkan adaylarımızdan Sn. Koray AYDIN Bey'e destek vermiş fakat MHP'nin çok kıymetli delegasyonu teveccühünü genel başkanımız Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ adını kullanarak Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlık makamına seçilmiştir.

Büyük kurultay sonrası yönetim kurulumuz kongre sonuçlarını değerlendirmek adına olağanüstü toplantı yapılmıştır. Gerçekleştirilen toplantıda hem ülkücülüğümüzün hem başbuğumuzun Alparslan TÜRKEŞ'ten aldığımız düstur gereği, partimizi yeni bir şevk ve heyecanla, iktidar yürüyüşünde üstümüze düşen görevi layıkıyla yerine getirmek mecburiyetinde olduğumuz inancında fikir birliğine varılmış, yönetim kurulumuz tarafından göreve devam kararı alınmıştır. 

Fakat bu şevk ve heyecanımıza rağmen Büyük Kurultay sonrasında 2 aylık süreç içerisinde genel merkezimiz tarafından görevimizin devamı ile ilgili bir belirsizlik ve muğlaklık ortaya çıkmış net olmayan ifadeler her geçen gün bizleri oldukça rahatsız etmiştir. Bu gelişmelerde bizim motivasyonumuzu ve çalışma şevkimizi zedelemiştir. Bu şartlar içerisinde teşkilatımızın partimizi başarıya götürme inancı kaybolmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi'ni Meram'da başarıya götürebilmek için inancımız ve kutsal saydığımız değerler adına ülkücülüğümüzün gereği, Milliyetçi Hareket Partisi Meram İlçe Teşkilatı olarak yönetim kurulu görevimizden tüm camia ve kamuoyundan özür dileyerek istifa ediyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.