MHP'li vekilden Arınç'a şok sözler

MHP'li vekilden Arınç'a şok sözler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ekici'den şok sözler: "Talabani ve Barzani köpekleri ile uğraşıyoruz"

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici, MHP olarak ülkenin sorunları ile boğuştuklarını belirterek, "Talabani ve Barzani köpekleri ile uğraşıyoruz" dedi. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın terör olaylarının başlamasından bu yana birçok başbakanın görev yaptığını ancak bu sorunu çözemediklerini belirterek, ''Hepsi, tembel ev kızları gibi evinin süprüntüsünü halının altına süpürdüler ama bir açtınız baktınız ki birikmiş sorunlar var, içinden çıkılmaz işler var'' demesini hatırlatan Ekici, Arınç için "Ağız ishali olmuş Başbakan Yardımcısı" tabirini kullandı.

AĞIZ İSHALİ OLMUŞ BAŞBAKAN YARDIMCISIYLA UĞRAŞIYORUZ

MHP Trabzon 10. Olağan İl Kongresi, bugün Park Restoran'da yapılıyor. 3 adayın yarıştığı kongrede MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici divan başkanı seçilirken, kongrede genel siyasetle ilgili açıklamalarda bulundu.

MHP olarak ülkenin sorunları ile boğuştuklarını kaydeden Ekici, "Talabani ve Barzani köpekleri ile uğraşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ağız ishali olmuş Başbakan Yardımcısı'nın söyledikleriyle uğraşıyor. Ne diyor? Ağız ishali olmuş Başbakan Yardımcısı diyor ki '80 yıllık cumhuriyetin bugüne kadar yaşadığı sorunları bizim iktidarımız halının altına süpürdü.' Ben bugüne kadar kürsülerde meydanlarda Demirel'i, diğer siyasileri eleştirdim. Onlardan özür diliyorum. Bunları gördükten sonra onlar haksızlık yaptığıma inanıyorum" dedi.

MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu'nun konuşması sırasında kısa bir gerginlik yaşanırken, delegeler tarafından sözü kesildi.

Etiketler :