Manevi evlat, biyolojik evlada saydırdı

Manevi evlat, biyolojik evlada saydırdı

Alparslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş'in, babasını "20. yüzyıl siyasetçisi" olarak nitelendirmesi, manevi evladı olan İbrahim Ersöz'ü çileden çıkardı. Ersöz, "Düş Başbuğ’un yakasından" dedi.

MHP’nin efsanevi lideri Alparslan Türkeş’in oğlu Tuğrul Türkeş’in babası ile ilgili söylediği sözler, milliyetçi camiada tepkiyle karşılandı. Merhum Türkeş’in “manevi oğlu” olarak bilinen İbrahim Ersöz, Tuğrul Türkeş için, “Düş artık Başbuğumun yakasından” dedi.
 
Uzun yıllar Alparslan Türkeş’le birlikte olan ve onun “manevi oğlum” olarak nitelendirdiği isim olan İbrahim Ersöz, Tuğrul Türkeş’in son çıkışını değerlendirdi. Başbuğ’u “20. yüzyıl politikacısı” olarak nitelendiren oğul Türkeş’e yönelik ağır eleştiriler yönelten Ersöz, Rotahaber’e şu açıklamayı yaptı:
 
“Başbuğum Alparslan Türkeş'in biyolojik oğlu Tuğrul Türkeş'e...
 
Unutma sen Başbuğun sadece biyolojik çocuğusun !!!!
 
Sana zerre Başbuğumun manevi dünyasından ve ideallerinden  bir şey bulaşmamış.
 
Başbuğumun 20. yüzyıl fikirleri zat-ı alinize rahatsızlık veriyorsa 21.yüz yılın siyasetçisi Tuğrul Türkeş olarak Türkeş soyadına sığınmadan siyaset yap o zaman !!!
 
Siyasi geleceğin için birisi söyleyemediklerini sana mı söyletiyor onun sesi mi oluyorsun ???
 
O birisini merak etme Başbuğun evlatları olarak bizler biliyoruz !!!!
 
Az kaldı, az kaldı o birisine de, sana da, senin gibilere de, tüm işgalcilere de Balgat krallığınız ve kraldan çok kralcılığınız son bulacak.
 
Başbuğumun partisini, Ülkü Ocaklarını iğdiş ettiniz, sizler  kime neye hizmet ediyorsunuz ???
 
Az kaldı az kaldı 3 ay sonra bu davanın gerçek sahipleri emaneti devralacak. Şimdiden sizlerin malum akıbetinizin korkusunun kalp atış seslerini her yerden duyuyoruz ..
 
Senin beğenmediğin Başbuğumun 20. yüzyıl görüşlerine sadık kalarak geliyoruz. O fikir nasıl iktidar olacak Allah’ın izniyle hep birlikte göreceğiz, sizlere de göstereceğiz 21.yüz yılın bilgeleri !!!!
 
 
Anlaşılan insan biyolojik evlat olunca bu kadar oluyor ancak babasına bakıyor görmüyor miras yedisi oluyor. Allahımıza şükürler olsun bizlere Ülkücü evlatlarına Başbuğumuzun ideallerini ve manevi dünyasını görmeyi nasip ettiği için...
 
Başbuğumu ben sadece lider olarak görmedim. Başbuğum bir Allah dostuydu...
 
Allah dostu Allah’ın rızalığının dışına çıkmaz en azından Tuğrul Türkeş bunu bilseydi de ırk vs.gibi kendi hezeyanları ile başbuğumun insanların gönüllerindeki yerini zedeleme yoluna girmeseydi...
 
21.yüzyıl siyasetçisi Tuğrul Türkeş, kendi fikirlerinle siyaset yap! 20.yüzyıl siyasetçisi Başbuğumuzun yakasından düş artık !!!
 
Başbuğum! Allahın izniyle emanetin gerçek evlatlarına geri dönüyor. Öğrettiğin Allahın rızalığının dışına çıkmadan hizmet etme fikirlerin ile insanlığa hizmete 1997’de bıraktığın yerden tekrar başlıyoruz.”
 
 
ROTAHABER 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.