Miami Heat Altı Maçlık Yenilgi Serisine Yine “Yeter!” Diyemedi

Miami Heat Altı Maçlık Yenilgi Serisine Yine “Yeter!” Diyemedi

Son altı maçı üst üste kaybeden Miami Heat evinde ağırladığı Kevin Durant’lı Phoenix Suns takımına mağlup olarak yenilgi serisine yine son veremedi! Miami Heat 105 - Phoenix Suns 118

Mehmet Y. Ulutaş | habername.com | Miami | ABD

Miami Heat maça Rozier, Adebayo, Herro, Highsmith ve Butler ilk beşi ile başlarken Phoenix Suns ise Durant, Booker, Beal, Allen ve Nurkiç beşi ile sahadaydı.

İlk çeyrek karşılıklı sayılarla ve dengeli başladı. Terry Rozier ilk çeyrekte yaptığı 10 sayıyla öne çıktı takımı Heat adına. Drew Eubanks ise Suns için ürettiği 11 sayıyla öne çıktı. İlerleyen dakikalarda açılan Suns ilk çeyreği 33-25 önde bitirdi.

İkinci çeyreğe de hızlı başlayan Suns takımı iki dakika içerisinde 8 sayı bulup farkı 14 sayıya çıkarınca Heat koçu Spoelstra mola almak zorunda kaldı. Mola sonrası Heat kendine gelir gibi olsa da Suns takımı müsaade etmedi farkın kapanmasına. Nitekim ilk yarıyı da 62-49 önde bitirdiler.

İkinci yarı da Suns üstünlüğünde başladı. Yıldız skorer Durant, Boşnak pivot Nurkiç, oyun kurucu Booker ve takım arkadaşları kolay basketler bulurken Heat oyuncuları ise sayı bulmakta zorlandı. Böyle olunca fark bir ara 28 sayıya kadar çıktı. Üçüncü çeyreği de önde bitirdi Suns: 100-74

Son çeyreğe rahatlamış giren Suns’a ceza kesti Heat. Arka arkaya top çalma, iyi defans ve başarılı üçlüklerle farkı 10 sayıya kadar düşürdü. Ama maçı vermeye niyeti olmayan Suns takımı maçı 118-105 kazandı.

Maça dair notlar:

  • Bu yenilgi Miami Heat’in üst üste yedinci mağlubiyeti oldu.
  • Miami Heat takımında Jimmy Butler 26 sayı ve 8 ribaunt ve 4 asist ve Terry Rozier 21 sayı, 2 ribaunt, 3 asist ile maçı tamamladı.
  • Phoenix Suns takımında ise sahanın ve maçın yıldızı 22 sayı, 8 ribaunt ve 7 asist ile Devon Booker oldu. Eric Gordon de 23 sayı, 2 ribaunt ve 5 asist ile katkı yaptı.
  • Phoenix takımında Bol Bol ve Damian Lee; Miami takımında ise Dru Smith sakat oyuncular listesindeydi.
  • Maç sonundaki basın toplantısında konuşan Koç Spoelstra takımından daha fazla fiziksel oyun beklediğini ve kazanmak için çözümler aradığını ifade etti.

img-3905.jpeg

img-3891.jpeg

img-3885.jpeg

img-3884.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.