Miami Heat Güçlü Rakibi Philadelphia 76ers’a Boyun Eğmedi!

Miami Heat Güçlü Rakibi Philadelphia 76ers’a Boyun Eğmedi!

NBA Normal Sezonu maçında Doğu Konferansının iki iyi takımın müsabakasında Miami Heat rakibi Philadelphia 76ers’ı evinde mağlup etti. Miami Heat 119 - Philadelphia 76ers 113

Mehmet Y. Ulutaş | habername.com | Miami | ABD

Miami Heat takımı maça Jaquez Jr, Martin, Adebayo, Herro ve Lowry ilk beşi ile başladı. Philadelphia 76ers ise Maxey, Melton, Oubre Jr, Harris ve Reed ilk beşi ile sahadaydı.

Ilk çeyreğe Philadelphia 76ers iyi başladı ve 9 sayı farkla öne geçti. Sonrasında Heat takımı geri geldi. Özellikle Jaime Jaquez Jr’ın 8 sayısı Heat’in ilk çeyreği 26-22 önde kapatmasını sağladı.

İkinci çeyrekte de Heat üstünlüğü vardı. Özellikle Adebayo ve Herro Heat takımı için ve Harris de 76ers adına etkin oynadılar ve sayı ürettiler. Sayı farkının kapanmasına müsaade etmeyen ve hatta arttıran Heat ilk devreyi 63-49 önde kapattı.

Üçüncü çeyreğe 76ers takımı daha mücadeleci başladı ve sayı farkını indirmeye başladılar. Sakatlıktan döndükten sonra takımına büyük katkılar veren Herro bu çeyrekte sahneye çıksa da 76ers takımı geri geldi. Birkaç hücumdan eli boş dönen ve toplar kaptıran Heat takımına cezayı kesen Philadelphia 76ers takımı sayı farkını kapattı. Harris bu çeyrekte de çok etkiliydi. Üçüncü çeyrek 86-86 berabere bitti.

Son çeyrekte inanılmaz bir çekişme vardı. Oubre ve Harris 76ers takımını ayakta tutarken Jaquez Jr, D. Robinson ve Lowry de Heat takımını önde tuttu. Maç boyunca tutuk olan Maxey son dakikalarda sayı üretse de takımının 119-113 mağlup olmasını engelleyemedi.

Maç sonunda yapılan basın toplantısında Miami Heat koçu çaylak oyuncusu Jaquez Jr’ı övdü ve zamanla çok daha iyi olacağını söyledi.

Maça dair notlar:

  • Milli basketbolcumuz Furkan Korkmaz maçta takımı Philadelphia 76ers için süre almadı.
  • Philadelphia 76ers takımın yıldızlarından biri olan ve 26.4 sayı ortalaması ile oynayan Tyrese Maxey’i çok iyi savunan Heat takımı onu sadece 12 sayıda tutmasını bildi.
  • Miami Heat’in Meksika asıllı çaylak oyuncusu Jaime Jaquez Jr maç boyunca hem Maxey’i çok iyi tuttu hem de 31 sayı, 10 ribaunt ve 1 asist üreterek maçın yıldızı oldu.
  • Highsmith, Richardson, Butler ve Smith ise Miami Heat takımının sakat oyuncular listesindeydi.
  • Bamba, Batum, Covington, Embiid Philadelphia 76ers takımının sakat oyuncular listesindeydi.
  • İki takımında yıldızları Butler ve Embiid sakat oldukları için forma giymezken takımları eksikliklerini hissetti.

img-3274.jpeg

img-3286.jpeg

img-3287.jpeg


img-3290.jpeg

img-3305.jpeg

img-3304.jpeg

img-3307.jpeg


img-3308.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.