Miami Heat Komşusu Orlando Magic’e Fırsat Vermedi!

Miami Heat Komşusu Orlando Magic’e Fırsat Vermedi!

NBA Normal sezon müsabakasında Miami Heat evinde Orlando Magic’e çok zorlanmadan galip geldi. Miami Heat 121 - Orlando Magic 95

Mehmet Y. Ulutaş | habername.com | Miami | ABD

Miami Heat maça Rozier, Adebayo, Herro, Martin ve Butler ilk beşi ile başlarken Orlando Magic ise F. Wagner, Banchero, Carter Jr, Suggs ve Fultz beşi ile sahadaydı.

İlk çeyreğe Miami Heat fırtına gibi başlasa da ilerleyen dakikalarda Orlando Magic takımı oyunu dengeler gibi oldu. Heat takımında Rozier ve Magic takımında Fultz takımlarını sırtladılar. Heat ilk çeyreği son 26-19 önde bitirdi.

İkinci çeyreğe de hızlı giren Heat farkı 20 sayıya dek açtı. Orlando koçu mola almak zorunda kaldı. Magic takımının yıldızı Banchero etkisizdi. Heat takımında ise herkes skora katkı yapıyordu. İlerleyen dakikalarda Magic geri geldi ve sayı farkını devre bitiminde 7 sayıya düşürdü. 56-49

Üçüncü çeyrek dengeli başladı. Banchero bu çeyrekte kendine geldi. Ama Butler önderliğindeki Heat aradaki farkın kapanmasına müsaade etmedi. Kevin Love ve Jamie Jaquez Jr attıkları üçlüklerle farkı bir anda 24 sayıya kadar açtılar. Üçüncü çeyreği Heat 96-75 önde bitirdi.

Son çeyrek Magic takımının geri dönüşüyle başladı. Alman panzeri Franz Wagner arka arkaya sayılarla farkı 12 sayıya düşürmüştü ki devreye NBA’in en iyi hücum oyuncularından biri olan Jimmy Butler girdi. Yaptığı çok iyi defans ve attığı sayılarla farkı yeniden 22 sayıya çıkardı. Bitime 3 dakika kala Magic koçu 5 oyuncu birden değiştirerek maçı kafasında bitirdiğini ilan etmiş oldu. Maçı Heat 121-95 kazandı.

Maça dair notlar:

  • Miami Heat takımında Jimmy Butler 23 sayı, 8 ribaunt ve 8 asist, Terry Rozier ise 21 sayı, 6 ribaunt ve 7 asist ile maçın yıldızlarıydı.
  • Orlando Magic takımında ise sahanın en çok göze batan ismi 23 sayı, 9 ribaunt ve 7 asist ile Paolo Banchero oldu.

img-4049.jpeg

img-4035.jpeg

img-4045.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.