Michael Bradley tercihini yaptı

Michael Bradley tercihini yaptı

İngiltere Premier League takımlarından Aston Villa, adı bir süredir Galatasaray ile anılan Amerikalı orta saha oyuncusu Michael Bradley'in transferini bitirdi.

Son iki gündür Michael Bradley - Galatasaray flörtü yeniden alevlenmişti! Borussia Mönchengladbach Teknik Direktörü Michael Frontzeck ve Sportif Direktörü Max Eberl'in Michael Bradley konusunda yaptığı açıklamalar Alman basını tarafından "Michael Bradley Galatasaray'a" gidiyor şeklinde yorumlandı 

Hem Galatasaray cephesi hem de Borussia Mönchengladbach cephesi Michael Bradley'in transferi hakkında resmi bir açıklama yapmazken; ESPN günün en iddialı haberine imza attı ve Aston Villa'nın Michael Bradley'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Amerikan futbol ligi MLS'nin resmi internet sitesi de Michael Bradley'in Aston Villa'ya kiralandığını açıkladı. HaberdeMichael Bradley'in amcası Jeff Bradley'in twitter üzerinden Bradley'i tebrik mesajına da değinildi.

Almanya Bundesliga'da bugün Frankfurt ile karşı karşıya gelen Borussia Mönchengladbach'ta teknik direktör Michael Frontzeck Michael Bradley'i kadroya almamıştı. Mönchengladbach cephesinde yaşanan bu gelişmeler ve Bradley'in kadroya alınmaması Alman basınında transfer spekülasyonlarını da arttırmıştı.

Mönchengladbach'ın sportif direktörü Max Eberl, kulup ismi vermeksizin Michael Bradley için gelen teklifi kabul ettiklerini ve artık bu aşamadan sonra kararın Bradley'in kendisinde olduğunu daha önceden açıklamıştı.

2008 yılında 2,5 milyon avroya Heerenveen'den Mönchengladbach'a transfer olan Bradley 76 maçta 10 gol atma başarısı gösterdi. Orta sahanın ortasında oynayan Bradley 50 kez de ABD milli takımının formasını giydi ve 8 gol kaydetti. 23 yaşındaki oyuncunun babası Bob Bradley de halen ABD Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapıyor.
 

Etiketler :