Micheal Fink Beşiktaş'a imzayı attı!

Micheal Fink Beşiktaş'a imzayı attı!

Beşiktaş'ın prensipte anlaştığı ileri sürülen Alman futbolcu Michael Fink'e 3 yıllık sözleşme imzalattırdığı ortaya çıktı.


Geçen hafta gizlice Almanya'ya giden yöneticilerin; kulübü Eintracht Frankfurt'la sözleşmesi sezon sonunda biten Fink'i yıllık 1 milyon Euro karşılığında ikna ettikleri bildirildi. Fink'in Schalke ile de görüştüğü, ancak acil bir şekilde devreye giren siyah-beyazlıların transfere son noktayı koydukları belirtildi.

1982 doğumlu olan, 1.83 boyundaki Fink, Stuttgart'ın alt yapısından 2004'te Arminia Bielefeld'e geçti. 2006'da Eintracht Frankfurt'a transfer olan Fink, 82 maçta 8 gol attı. Fink, bu sezon 28. haftanın oynandığı Bundesliga'da 27 maçta forma giydi.

BEŞİKTAŞ'TA ORTAM GERGİN

Fortis Türkiye Kupası'nda Ankaraspor'a 2-1 yenilmesine rağmen finale adını yazdıran Beşiktaş'ta, alınan skor ne teknik heyeti ne de futbolcuları sevindirdi.

Maçın ardından soyunma odasında futbolcuların üzgün olduğu öğrenililirken, Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin ise kısa süren sessizliğin ardından oyuncularını sert bir dille uyardığı belirtildi.

Düne kadar 2009 yılında hiç kaybetmediklerini futbolcularına hatırlatan Denizli'nin, "Gönül isterdi ki sürekli kazanmaya devam edelim. Bir gün belki kaybedecektik ama o gün bugün olmamalıydı. Sahada kaybetmenin kendilerini üzmeyeceği bir futbolcu topluluğu gibiydiniz. Sahaya çıkıp gerçek Beşiktaş gibi oynasaydınız bu maçtan mağlubiyetle ayrılmazdık" dediği öğrenildi.

Denizli'nin ikinci konuşmasını da Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptı. Burada da oyuncularını Eskişehirspor maçı için uyaran Denizli'nin, "Umarım biraz önce statda söylediklerim sizin için yeterli olmuştur. Kupadaki finale kadar daha bir çok maçımız var. Şimdi bu maçı geride bırakıp ligde oynayacağımız ilk maç olan Eskişehirspor karşılaşmasına yoğunlaşın ve şunu unutmayın ki rakibimizin puana ihtiyacı bizim kadar fazla" dediği belirtildi.


Etiketler :