First Lady'nin marifetleri

First Lady'nin marifetleri

First Lady Michelle Obama, sağlıklı beslenmeyi teşvik ettiği “Hadi Hareket Edelim” isimli kampanyasına ilişkin yeni bir reklam için Miami Heat basketbol takımı üyeleriyle bir araya geldi.

TurkishNY.com - First Lady Michelle Obama, sağlıklı beslenmeyi teşvik ettiği “Hadi Hareket Edelim” isimli kampanyasına ilişkin yeni bir reklam için Miami Heat basketbol takımı üyeleriyle bir araya geldi.

ABC News’un haberine göre ilk kez Salı günü “Good Morning America” isimli programda gösterilen reklam, Miami Heat oyuncuları Dwayne Wade, Ray Allen ve takımın baş antrenörü Erick Spoelstra’nın sağlıklı beslenmenin önemine ilişkin konuşmalarıyla başlıyor.

Üçlünün konuşmaları sırasında, first lady ile takımın oyuncularından Lebron James ve Chris Bosh ise arka planda elma yiyerek, su içerek ve hatta küçük bir basketbol smacı atarak dikkat çekiyorlar.

Reklam, Başkan Barack Obama’nın geçen hafta Beyaz Saray’da Miami Heat’i, üst üste ikinci kez NBA şampiyonluğunu kazanmalarından dolayı onurlandırdığı zaman çekildi.

Snack time: Michelle Obama (second from right) and LeBron James (second from left) interrupted a staged interview for a healthy snake break, brought to you by the First Lady's healthy eating initiative, Let's Move!
Setting it up: James came out with a portable basketball hoop behind Dwayne Wade
  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.