Milliler Ukrayna ile berabere kaldı

Milliler Ukrayna ile berabere kaldı

A Milli Futbol Takımımız, Konya'da konuk ettiği Ukrayna'yla 2-2 berabere kaldı.

A Milli Futbol Takımımız, 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 2. maçında Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda Ukrayna'yı konuk etti.

BASKILI BAŞLADIK

Millilerimiz Konya'da taraftar desteği ile maça baskılı başladı. Mehmet Topal'a kaleyi uzaktan yoklayan A Milli Futbol Takımı sonrasında Cenk Tosun ve Enes Ünal'la gol bulmaya çalıştı.

ARKA ARKAYA İKİ ŞOK

Karşılaşmanın 23. dakikasında Ömer Toprak, Artem Kravets'i düşürdü ve penaltı kararı verildi.

Andriy Yarmolenko'nun kullandığı penaltı gol oldu ve 1-0 geri düştük.

Bu golden 3 dakika sonra Andriy Yarmolenko, gönderilen uzun topu ceza sahasında topu Kravets'e gönderdi. Kravets, Volkan'ın yanından topu ağlara gönderdi. ve farkı 2'ye çıkardı.

OZAN TUFAN SAHNEDE

İlk yarının bitimine saniyeler kala Hakan Çalhanoğlu'nun kullandığı kornerde Ozan Tufan topu ağlara gönderdi ve millilerimiz soyunma odasına farkı 1'e indirerek gitti.

Türkiye 1-2 Ukrayna Ozan Tufan - İZLE

İKİNCİ YARI BASKI ARTTI

A Milli Futbol Takımı ikinci yarıya Hakan Balta-Kaan Ayhan ve Enes Ünal-Tolga Ciğerci değişiklikleriyle başladı. İkinci yarıda orta sahada mücadele gücünü arttıran kırmızı-beyazılar Emre Mor'un da etkili oyunuyla rakip kalede pozisyonlar buldu.

CENK-HAKAN İŞBİRLİĞİ

Maçın 80. dakikasında Cenk Tosun'un ceza sahasında yerde kalması sonucunda hakem bu kez lehimize penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Hakan Çalhanoğlu golü attı ve skoru 2-2'ye getirdi.

Kırmızı-beyazlılarımız geride kalan dakikalarda önce Emre Mor'la sonra da Hakan Çalhanoğlu ile serbest vuruşlardan yararlanamadı.

Maç bu skorla sona ererken Türkiye 2. maçlar sonunda puanını 2'ye çıkarttı.

Türkiye 2-2 Ukrayna Hakan Çalhanoğlu - İZLE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.