Millilerin Belçika mesaisi

Millilerin Belçika mesaisi

19. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta, 10 Ekim Cumartesi günü Belçika ile deplasmanda karşılaşacak (A) Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını sürdürüyor.

Hollanda'nın Venlo kentindeki Tegelen kasabasında, TSC 04 Sportclub'ta bugün son çalışmasını yapan (A) Milliler, basına ve taraftarlara kapalı bir antrenman gerçekleştirdi. Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim yönetiminde, ısınma hareketleri ile başlayan ve 5'e 2 top çalışması ile devam eden idmanın, taktik ağırlıklı çift kale ile tamamlandığı öğrenilirken, 1,5 saat süren çalışmayı izlemek üzere sahaya gelen Türk taraftarların, telleri aşarak tribünlere girmek istemesi gerginliğe yol açtı. İçeriye girmeyi başaran bir taraftar güvenlik görevlileri tarafından saha dışına çıkarılırken, olaya tepki gösteren Futbol Federasyonu yetkilileri de duruma müdahale etti.

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve milli takımlar sorumlusu Levent Kızıl'ın da izlediği antrenmana, kampa bugün katılan Emre Belözoğlu ile Arda Turan da katıldı.

Tegelen'deki kamp dönemini bu akşam yapılan antrenmanla tamamlayan (A) Milli Takım, yarın TSİ 12.00'de, kara yoluyla Belçika maçının oynanacağı Brüksel'e hareket edecek.

Karşılaşma öncesi son antrenmanını TSİ ile 20.30'da maçın oynanacağı Stade Roi Baudouin'de yapacak ay-yıldızlılarda, Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Terim, aynı statta TSİ 20.00'de bir basın toplantısı düzenleyecek.

Etiketler :