Can Dündar'ın yeni gazetesi belli oldu

Can Dündar'ın yeni gazetesi belli oldu

Milliyet'ten kovulan Can Dündar, 6 Eylül'den itibaren Birgün Gazetesi'nde yazacak..

Derya Sazak'ın Genel Yayın Yönetmenliği'nden alındığı Milliyet'te Can Dündar'da gazete patronu Erdoğan Demirören'in telefonuyla gazeteden gönderilmişti. Can Dündar artık Birgün Gazetesi'nde yazacak. Daha önce Milliyet ve Habertürk Gazetesi'nden gönderilen Nuray Mert ve Ece Temelkuran da Birgün Gazetesi'nde yazmaya başlamıştı. Radikal'den ayrılan Yıldırım Türker ve NTV'den ayrılan Banu Güven'in de Birgün Gazetesi'ne geçmesi gündeme gelmiş ancak iki isim de gazeteye geçmemişti.

DOĞAN TILIÇ KÖŞESİNİ DÜNDAR'A BIRAKTI

Gelişmeyi Birgün yazarı L. Doğan Tılıç, bugünkü köşe yazısında duyurdu. Bugün itibariyle izne ayrıldığını yazan Tılıç, “Bu arada köşeme de bir Can dost bakacak. Can Dündar. Galiba dünyada ilk kez, bir gazeteci, yokluğunda bir dostunun köşesine sahip çıkacak. Yokluğunu hissettirmeyecek. Başka anlamlar yüklemeyin buna. Komşularım hayvanlarıma, bitkilerime el verecek. Can da köşeme! O kadar. (…) Şimdi köşemi bırakıyorum; 5 Eylül’e kadar Can’a!" diye yazdı.

CAN DÜNDAR DA DOĞRULADI

Can Dündar da bu sabah sosyal medya aracılığıyla bu gelişmeyi doğruladı. Dündar Twitter hesabından, "İzne çıkan Doğan'ın köşesinde olacağım. Perşembe'den itibaren Birgün'e beklerim." diye yazdı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.