Memur-Sen MHP'ye yapılan saldırıyi KINADI

Memur-Sen MHP'ye yapılan saldırıyi KINADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Esenyurt İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'ne yönelik saldırıyı kınıyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Esenyurt İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'ne yönelik saldırıyı kınıyoruz. Saldırı sonucu hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız’a Allah’tan rahmet, ailesi ve MHP camiasına başsağlığı, yaralananlara da acil şifa diliyoruz.

Memur-Sen olarak ülkemizin istikrarına zarar verecek, huzurunu bozacak her türlü menfur saldırılar kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın kınadık ve bu menfur saldırıyı da lanetliyoruz.  Seçim sürecinde yapılan bu tür saldırıların demokrasiye, demokratik süreçlere ve millet iradesine yönelik olduğuna inanıyoruz. Her zaman milli iradenin yanında yer alan Memur-Sen, demokratik süreçleri terörize etmek, milli iradenin tecelli ettiği seçimlere ve sandığa sabotaj yapmak ve ülkemizin istikrarına  kast ederek milletimizin huzurunu bozmak isteyenlere karşı,  milletle ve millet iradesiyle ittifak içinde olmaya devam edeceğiz.

Memur-Sen ailesi olarak,  kardeşlik hukukunun tesis edilmesi ve  ülkemizde akan kan ve gözyaşının durması için çözüm sürecine  destek verdik, vermeye devam ediyoruz. Bu tür menfur saldırıların arkasında çözüm sürecinin başlamasıyla kan ve gözyaşının durmasından, kardeşlik hukukunun gelişmesiyle ötekileştirmelerin son bulmasından ve  büyük Türkiye idealinin hayata geçmesinden rahatsız olan karanlık güçlerin olduğunu düşünüyoruz.

 Bu karanlık güçlere karşı ülkemizdeki sivil, demokratik, medeni ve şiddet karşıtı tüm  siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere 76 milyon milletimizle işbirliği ve dayanışma içinde olacağımızı  kamuoyuna bildirir,  milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.