Milyonlarca çikolata geri çağırılıyor!

Milyonlarca çikolata geri çağırılıyor!

"Mars" ve "Snickers" marka çikolataları üreten ABD'li çikolata üreticisi bazı ürünlerinde plastik parçasına rastlandığını duyurdu. Şirket milyonlarca çikolatayı Almanya'da geri çağırdı.

Mars Chocolate tarafından yapılan açıklamada, son kullanma tarihi 19 Haziran 2016 ile 8 Ocak 2017 arasında yer alan "Mars" ve "Snickers" marka çikolatalar ile "Milky Way Mini", "Miniatures" ve "Celebrations" karışımı ürünlerin tüketilmemesi istendi.

Geri çağırma nedeni olarak bir müşterinin Mars çikolatası içerisinde plastik parçası tespit etmesi gösterildi. Şirketin ürettiği "Balisto" ve "Twix" marka ürünlerde sorun olmadığı duyuruldu. Şirket açıklamasında, üretim aralığının bilinçli olarak geniş tutulduğu kaydedilirken, elinde söz konusu ürün olanların 02162-500-2150 nolu telefon ya da www.mars.de adresinden şirketle irtibata geçerek nasıl geri iade edeceklerini öğrenebilecekleri belirtildi. Mars Chocolate, Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin Viersen kentindeki tesislerinde her gün on milyon dolayında çikolata üretiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.