MİNİK ŞEFLER EĞİTİLİYOR

MİNİK ŞEFLER EĞİTİLİYOR

Çocukların el becerilerini geliştirmesi ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla hafta sonu düzenlenen etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

NARVEN MUTFAĞINDA MİNİK ŞEFLER YETİŞİYOR

 

Narven 07-12 yaş arası çocuklara “Narven Minik Şefler Yetiştiriyor” konulu etkinlik düzenlendi.

Çocukların el becerilerini geliştirmesi ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla hafta sonu düzenlenen etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

 

Narven Akademi Eğlenerek Sağlıklı Beslenmeyi Öğretiyor.

Narven Akademi tarafından düzenlenen “Narven Minik Şefler Yetiştiriyor” konulu etkinliğin amacı hakkında konuşan Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız; “3 nesil, 4 mevsim tatil anlayışı ile hizmet verdiğimiz Narven’de, eşsiz doğası ve şifa kaynağı termal suları ile küçük yaşta sağlıklı tatil olanağı sunuyoruz.” dedi.

Sağlıklı nesiller için sağlıklı beslenmenin ve doğal sebze ve meyve tüketmenin önemini vurgulayan Yıldız sözlerine şöyle devam etti; “Çocuklarımıza, kendi mutfaklarında kolaylıkla hazırlayabilecekleri atıştırmalıklar ve bol vitaminli içeceklerin yapımını öğretiyoruz. Bu sayede çocuklarımızın kişisel gelişimlerini artırmayı ve en önemlisi sağlıklı nesiller yetişmesinde Narven olarak katkı sağlamayı hedefliyoruz.” dedi.

 

Anne Babalardan Narven Akademi’ye Teşekkür

Dünya çapında üne sahip Bolu’lu aşçılardan Narven’de yemek kursu almalarının çocukları kadar kendilerini de mutlu ettiğini söyleyen anne ve babalar; böylesine eğlenceli ve faydalı bir etkinlik düzenlediği için Narven’e ve aşçılarına teşekkür etti.

2-006.jpg

Minik şeflerden Masal’ın annesi Dicle Hanım etkinlikle ilgili şunları söyledi; “Narven’de dolu dolu bir tatil geçiriyoruz. Havuzları, doğası ve manzarası muhteşem bir tesis. Tatilimiz süresince çocuklarımızın da verimli ve eğlenceli zaman geçirmesi bizim için çok önemliydi. Düzenlenen bu etkinlikle biz anne babalar havuzda vakit geçirirken, çocuklarımız da hem eğlendi hem de yemek yapmayı öğrendi. Etkinlik sonunda çocuklarımızın hazırladığı yemekleri hep birlikte yemek tarifsiz bir mutluluktu. Narven ailesine ve aşçılarına çok teşekkür ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.