Minik yavru dehşet anlarını anlattı

Minik yavru dehşet anlarını anlattı

Cinnet geçiren polis değil eşi çıktı! Korkunç olaydan, yaralı olarak kurtulan evin küçük oğlu dehşet dakikalarını anlattı.

Rize'de polis eşini ve çocuklarını vurduktan sonra intihar ettiği tahmin edilen kadının, dün sabah saatlerinde olaydan yaralı olarak kurtulan çocuğunu okula götürüşü, güvenlik kameralarına yansıdı.

Kamera görüntülerinde, Gülseren Olgun'un, Hüseyin Yardımcı İlköğretim Okulunda eğitim gören ve olaydan yaralı olarak kurtulan 7 yaşındaki Mustafa Gökberk'i, 08.15 sularında okula götürüşü, birkaç dakika sonra da okuldan ayrılışı yer alıyor.

YAŞADIĞI DEHŞETİ ANLATTI

Bu arada, karın bölgesi ve bacaklarından 4 kurşun yarası bulunan ve Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi süren Mustafa Gökberk'in, doktorlar ve polislere yaşadığı olayı anlattığı öne sürüldü.

Zaman zaman ağlayan çocuğun, sürekli olarak kardeşi, annesi ve babasını sorduğu, ''Annem bizlere kızarak ateş ediyordu. Babam bizi korumaya çalışmak için üzerimize gelmişti'' dediği belirtildi.

CENAZELER ADANA'YA GİDECEK

Bu arada, olay ölen ve Trabzon Adli Tıp Kurumunda otopsi işlemleri tamamlanan Gülseren, Osman Çağatay ve Altuğ Berk'in cenazelerini almak için yakınlarından henüz gelen olmadı.

Yetkililer, Bahçecik Mahallesi'ndeki Belde Camisi morgunda bulunan cenazelerin, polis tarafından havaalanına götürüleceğini ve 20.50 uçağıyla Ankara aktarmalı olarak Adana'ya gönderileceğini belirtti.

Cenazelerin, yarın Adana'nın Yüreğir ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

İslampaşa Mahallesi Barbaros Sokak'taki bir apartman dairesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, eldeki bulgulara göre, Gülseren Olgun'un, polis eşi Osman Çağatay Olgun, çocukları Mustafa Gökberk ve Altuğ Berk'i, eşine ait beylik tabancayla vurduktan sonra intihar ettiği belirtilmişti.

Olayda, sadece Mustafa Gökberk, yaralı olarak kurtulmuş, ailenin diğer bireyleri ölmüştü.
 

Etiketler :