Mısır'da İsrail'e rest çekti !

Mısır'da İsrail'e rest çekti !

İsrail medya kaynakları, Mısır’daki yeni yönetimin Siyonist rejimin ikili ilişkileri geliştirme çabalarını önemsemediğini duyurdu...

işgal yönetimi Muhammed Mursi başkanlığındaki Mısır’ın yeni yönetimiyle ilişkileri düzeltmek için yoğun çaba harcarken Mısır yönetiminin bunu görmezlikten geldiğini iddia etti.

İsmini vermeyen yabancı bir diplomatın açıklamasına da yer veren gazete, diplomatın “İsrail-Mısır ilişkileri şu anda donmuş vaziyette. Mısır’daki siyasi durum son derece hassas. Mısır hükümeti bu aşamada ilişkilerde değişikliğe gitmek veya ikili ilişkileri daha iyi bir düzeye çıkarmak istemiyor” dediğini aktardı.

Haberi veren gazete devamla, geçen Ağustos ayında atanan Mısır Savunma Bakanı Abdulfettah Es-Sisi’nin Siyonist Dışişleri Bakanı Ehud Barak’ın birkaç kez telefon görüşme talebini reddettiğini, aynı şekilde bakanın Siyonist Dışişleri Genel Müdürü Ravi Barak’ın görüşmek için Mısır’ı ziyaret etme talebini de kabul etmediğini, Kahire’nin Siyonist rejimle siyasi ve askeri ilişkileri geliştirmek istemediğini ifade etti.

FEM

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.