MOSSAD Düğmeye mi bastı?-Analiz

MOSSAD Düğmeye mi bastı?-Analiz

İsrail savaş filosuna ait 2 savaş gemisinin, İHH yardım filosunun yakınlarına gelerek ilk tacizde bulunduğu saatlerde Hatay İskenderun ilçesi Deniz İkmal Destek Komutanlığına saldırı düzenlendi.

Gazeteci Aslan Değirmenci’den ilginç analiz:

 

Dün İngiliz Sunday Times gazetesi, İsrail'in nükleer füze yüklü üç adet denizaltısını Körfez'de İran kıyı şeridi yakınına konuşlandırdığını yazmıştı. Diğer taraftan bugün Türk basınında da yer aldığı üzere bu hamleye karşılık İsrail savaş uçaklarının 2007’de Suriye’yi bombalamak için Türkiye hava sahasını ihmal etmesi üzerine İskenderun’da kurulan I-Hawk füze bataryaları, Hatay’daki Amik Ovası’na kaydırıldı. Füze bataryalarının olası bir saldırıya karşı kullanılacağı da belirtiliyordu.

 

İsrail savaş filosuna ait 2 savaş gemisinin, İHH yardım filosunun yakınlarına gelerek ilk tacizde bulunduğu saatlerde Hatay'ın İskenderun ilçesi Deniz İkmal Destek Komutanlığına saldırı düzenlendi. Saldırıda 6 askerin şehit olduğu, 7 askerin yaralandığı bildirildi. Şimdi soruyorum MOSSAD düğmeye mi bastı?

 

İHH insani yardım filosuna 14 Terör devleti İsrail askeri gemisi tarafından saldırılmasının karşılığı misliyle verilmelidir. Uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarımız açıktır ve sonuna kadar kullanılmalıdır. Hiç kimseden destek ve açıklama beklemeksizin devlet son sözünü biran önce söylemelidir.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :