Mourinho'dan Drogba'ya şok telefon!

Mourinho'dan Drogba'ya şok telefon!

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli futbolcusu Dider Drogba, Chelsea menajeri Jose Mourinho'dan direkt olarak transfer teklifi aldığı açıklandı.

Yıldız oyuncunun Türkiye temsilcisi FIFA Menajeri Ceylan Çalışkan, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu.

Çalışkan canlı yayında Chelsea teknik patronu Jose Mourinho'nun Didier Drogba'yı tekrar Chelsea'ye çağırdığını belirterek "Mourinho, Drogba'ya aradı. Kendisini Chelsea'da görmek istediğini söyledi. Drogba, Galatasaray'da çok mutlu olduğunu, kesinlikle Galatasaray'dan ayrılmak istemediğini söyledi. Drogba, Mourinho'yu çok sever, ikisi arasında sevgi ve saygıya dayalı özel bir bağ vardır; ama buna rağmen Drogba kesinlikle Galatasaray'dan ayrılmak istemediğini, Galatasaray'ı çok sevdiğini Mourinho'ya söyledi. Güzel bir dille Chelsea'ye gelmeyeceğini söyledi" diye konuştu.

CHELSEA'YE KIRGIN DEĞİL

Çalışkan, Chelsea'ye kırngınlığı yok. Drogba 8 yıl oynadı orada. Chelsea'ye çok şey verdi; ama Chelsea da Drogba'ya çok şey kattı. Son 10 yılda dünya futboluna baktığımızda forvet olarak Drogba vardır. Bir numaradır. Bun da Chelsea'nin büyük payı vardır. Dolayısıyla Chelsea'ye kırgınlığı yok; Galatasaray'ı çok sevdiği için Chelsea'nin teklifini reddedti" ifadalerini kullandı.

DAHA İYİ BİR DROGBA...

Ceylan Çalışkan, "Drogba, bu yıl geçen sezona oranla çok daha iyi olacaktır; çünkü geçen sezon hazırlık yapamadan, Galatasaray'a transfer oldu. Bu sezon kamp çalışmalarına katılacak. Kendisi de bunu hep söyledi. Yüzde 60-65 performansla oynadı; ama bu sezon çok daha iyi olacak" dedi.

50 BİN LILLE TARAFTARI AĞLADI

Aurelien Chedjou'nun Galatasaray'a kazandırılmasında büyük payı olan Ceylan Çalışkan, "Chedjou'yu 9 yıldır tanıyorum. Çok sağlam bir karaktere sahip. Kültürlü, bilgili ve son derec tutarlı bir insan. Fransa'nın en iyi defans oyuncularından bir tanesidir. Biz Ocak ayında bir girişimde bulunduk; ama Lille Kulübü 12 milyon euro gibi bir rakam istedi. Bu astronomik bir rakam; bu nedenle Ocak'ta transferi gerçekleşmemişti. Ama şimde bu transfer döneminde yarı fiyatına transfer ettik. Chedjou, Galatasaray'a çok severek geldi. Galatasaray'ın bütün maçlarını sezon boyunca izledi. Takımında tanıdığı bir çok futbolcu var. Lider özellikli, çok çabuk; Ujfalusi'nin daha iyisi. Onu Ujfalusi'nin daha iyisi olarak tarif edebilirim. Lille'nin kaptanıydı. Topu iyi oyuna sokar, güçlü Lille'den ayrılırken, 50 bin taraftar onu ağlayarak uğurladı" diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.