Mourinho'nun Chelsea Listesi belli oldu

Mourinho'nun Chelsea Listesi belli oldu

İngiltere Premier League takımlarından Chelsea ile resmi sözleşme imzalayan Jose Mourinho'nun transfer listesi de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı

 

Portekizli teknik adam Jose Mourinho, Chelsea ile 4 yıllık anlaşma imzaladıktan sonra takıma kazandırılması gereken oyuncular için transfer listesi oluşturdu.

Bu listenin top 5'inde ise; Fiorentina'dan Stevan Jovetic, Manchester City'nin forveti Edin Dzeko, Porto'nun genç defans oyuncusu Eliaquim Mangala, Roma'dan Daniele De Rossi ve Shakhtar Donetsk'in brezilyalı yıldızı Fernandinho var.

Geçen sene kiralık olarak gönderilen oyuncular ise bu sene de Jose Mourinho tarafından takımda görülmek istenmiyor. Bu beş transferin tamamlanmasını isteyen Mourinho'nun, sezon başında West Bromwich takımına kiralık olarak gönderilen ve takıma geri dönen Romelu Lukaku'yu ise takımda görmek istemeyip, tekrardan kiralanmasına sıcak baktığı öğrenildi.

2012-2013 döneminde Bundesliga takımlarından SV Werder Bremen'e kiralanan Kevin De Bruyne için ise, Borussia Dortmund takımının ilgilendiği ve Chelsea yönetimininde Belçikalı genç oyuncuyu kiralamak istediği öğrenildi.

Inter'de bir dönem birlikte çalışan Jose Mourinho - Wesley Sneijder ikilisinin ise yeniden buluşma ihtimalleri Ada basını tarafından oldukça düşük bir ihtimal olarak değerlendiriliyor.

(sporx)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.