"O müdür Erdoğan Köşk'e çıkmasın diye...''

"O müdür Erdoğan Köşk'e çıkmasın diye...''

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, polisleri şüpheli gibi teşhis ettiren Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz hakkında şok bir iddiada bulundu.

 

Beyaz Tv ekranlarında Ferda Yıldırım'ın modere ettiği Basın Kulisi programına konuk olan Ak Parti Gaziantep Milletvekili canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

GEÇMİŞİNE BAKILMASI LAZIM

Hatay'daki teşhis skandalında milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun kabahati olmadığını kaydeden Tayyar şu sözleri söyledi:

Bizim bilmediğimiz başka bir şey varsa buraya baksınlar. Milletvekili baskı uyguladı mı? Uygulamadı mı? Eğer uygulamışsa siyaseten bunun bedelini öder. Ama şu andaki hiç bir veri istifa etmesini gerektirecek bir veri değil. O yanlış görüntünün oluşmasına neden olan Emniyet Müdürüdür. Bunun hesabını vermesi gereken Emniyet Müdürüdür. Ne sorulacaksa bu hesap ondan sorulacak.

Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz'un Bilecik'te görev yaptığı dönemin mercek altına alınması gerektiğini söyleyen Tayyar 'Emniyet müdürünün geçmişinin incelenmesi lazım. Çok sayıda savcı ve polisin kendisinden şikayetçi olduğunu göreceksiniz.

Benzer bu tür bir çok hadisenin yaşandığını göreceksiniz. Geçmişine bakıldığında bu konuda çok sağlam olmadığını görüyorum. Şu anda görünen vaka emniyet müdürünün bir işgüzarlığı ya da bir tezgah kurulduğu şeklindedir ve bununda araştırılması lazım. ' dedi.

TAYYİP ERDOĞAN'I KÖŞKTE İSTEMİYORLAR

Görüntülerin polisin kameralarında alındığına da dikkat çeken Tayyar "Biri vermese alınmaz. Bu bir yerden sızıyor. Bunlar çok tesadüfü şeyler değil. Son bir haftada Ak Partili isimlerle ilgili çok fazlaca gündeme getirilen konu var. Bunlar rutin bir şekilde devam edecek.

Bana göre en önemli sebebi Cumhurbaşkanlığı seçim sürecidir. Küresel sermaye Tayyip Bey'i köşke çıkarmamak için her türlü enstrümanı kullanacağını düşünüyorum. Çünkü istemiyorlar." diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.