Muğla'da vatandaşlar sahilleri doldurdu!

Muğla'da vatandaşlar sahilleri doldurdu!

Muğla Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, hava sıcaklığı 20, deniz suyu sıcaklığı 19 derece olarak ölçüldü. Sıcak ve güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar ve turistler sahilleri doldurdu.

Muğla'da sıcak ve güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar ve turistler sahilleri doldurdu.

Muğla Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, hava sıcaklığının 20, deniz suyu sıcaklığının 19 derece olarak ölçüldüğü Muğla'da güneşi ve sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar ve turistler, Akyaka sahilinde güneşlenmenin ve denize girmenin keyfini çıkardı.

Kıyıya zaman zaman vuran dalgalara aldırış etmeden denize giren, Çağrı Sevgili, kış ayında Muğla'da denize girmenin ayrı bir mutluluk olduğunu belirterek, ''Türkiye'nin bir çok yerinde kar yağıyor ama biz Muğla'da denize giriyoruz. Bu Türkiye'nin ayrı bir güzelliği. Akyaka'da hava sıcaklığı 20 derece ayrıca deniz suyu da sıcak. Biz her yıl aralık ayında burada denize giriyoruz'' dedi.

Bu arada, Bodrum, Marmaris ve Fethiye'de sıcak havanın etkili olduğu ve bölgede salı gününden itibaren de yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği bildirildi.

Etiketler :