"Muhalefet akıl tutulması yaşıyor"

"Muhalefet akıl tutulması yaşıyor"

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür muhalefet'in Kenan Evren ile ilgili söylemlerine tepki gösterdi.

Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür Sky 360 TV'de gündemi değerlendirdi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ve muhalefetin çatı adayına ilişkin değerlendirme yapan Övür muhalefetin toplumu okumayı öğrenemediğini söyledi. İşte Mahmut Övür'ün yorumu:

MUHALEFETTE AKIL TUTULMASI VAR

Düşük profilli siyaset dışı bir unsurun Türkiye'ye başkanlık yapması çok eski bir akıl. Ekmeleddin bey statükonun bir temsilcisi olarak karşımıza çıkarılıyor. Muhalefet siyaseti ve Türkiye'yi okuyamıyor. Düşünebiliyor musunuz? Türkiye'nin Anamuhalefet partisi liderine "Doğu ve Günaydoğu'dan neden oy alamıyorsunuz?" diye sorulduğunda "Kürtlerde akıl tutulması var" diyebiliyor. Asıl bunu söyleyen, kendisine oy vermeyen halka böyle söyleyen bir muhalefette akıl tutulması vardır. dedi.



12 EYLÜL KARARI KÜÇÜMSENEMEZ

Bugün Kürt meselesi şiddetle buluşmuşsa müsebbibi işkencelerle bunu getiren darbecilerdir. Bunu yapanlar yargılandı burada. 94 yaşında da olsa bunun yapılması 'Siz bu ülkeye nefret tohumları eker ve elinizi kolunuzu sallayarak gezemezsiniz' mesajını vermektir. Türkiye bu tarihi anı yaşıyor. Bunu küçümsememek gerekir. Dün yargılayamazsınız diyenler bugün kararı küçümseme derdinde."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.