MUHALEFETİN ADAYI ABDULLATİF ŞENER Mİ ?

MUHALEFETİN ADAYI ABDULLATİF ŞENER Mİ ?

Muhalefetin Cumhurbaşkanlığı adayı Abdullatif Şener mi ?

İktidar ve muhalefet partileri Cumhurbaşkanlığı adaylarını belirleme konusunda çalışmalarına hız verirken, habername.com Ankara siyaset kulislerinde konuşulan şok bir iddiaya ulaştı.

Kulislere göre CHP ve MHP'nin Abdullatif Şener ismi üzerinde anlaşmaya vardıkları ve Abdullatif Şener'inde adaylığa sıcak baktığı söyleniyor.

Abdullatif Şener ismi daha önceki cumhurbaşkanlığı seçiminde de gündeme gelmiş ve dönemin Cumuriyet Halk Partisi (CHP) genel başkanı Deniz Baykal'ın da "Abdullatif Şener" ismine sıcak baktığı medyada yer almıştı.

CHP ve MHP'nin aynı çatı altında "Abdullatif Şener" isminde mutabık kaldığı ve önümüzdeki günlerde meclis dışı diğer siyasi partilerede destek turuna çıkılacağı ankara kulislerinde sıkça konuşulmaya başladı.

Muhalefet partilerinin yaptığı bazı kamu araştırmalarında da Abdullatif Şener ve Mansur Yavaş ismi ön plana çıkmıştı.

Mansur Yavaş'ın MHP'den ayrılıp CHP'den Ankara büyükşehir belediye başkan adayı olmasına tepkili olan MHP'nin, Abdullatif Şener ismi üzerinde şart koştuğu gelen bilgiler arasında.

Muhafazakar kimliğiylede bilinen Abdullatif Şener'in, başbakan Erdoğan'ın olası bir Cumhurbaşkanı adaylığı karşısında en favori isim olarak görünüyor.

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin de Abdullatif Şener ismine sıcak baktığı söyleniyor.

Habername - Haber Merkezi

 

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.