Muharrem Usta: Bu olay provokasyon sonucu olmuştur

Muharrem Usta: Bu olay provokasyon sonucu olmuştur

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Fenerbahçe karşılaşmasında çıkan olayların provokasyon sonucu çıktığını söyledi.

Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı maçın ardından Trabzonspor cephesinden ilk açıklama geldi.

Çıkan olaylarla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, "Bu akşamki olayların sıradan bir olay olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Bu olay provokasyon sonucu olmuştur." dedi.

"İŞİN 2 BOYUTU VAR"

Muharrem Usta, şöyle konuştu;

2. defa Trabzon'da aynı görüntüyü sergilemiş olduk. İşin 2 boyutu var. Sportif ve insani yönü.. Biz bu görüntülerden dolayı çok üzgünüz. Saha içi yaşanan hiçbir hadise, sonucunda şiddeti gerektirmez.  Üzgünüz çünkü Trabzonspor ve Trabzonspor'un tarihine baktığımda, bugün gelinen nokta için üzgünüm. Son parlayan oyuncularımız 2010/11 yılı ve öncesine ait.. Son yıllarda parlatabildiğimiz oyuncu açısından sıkıntı yaşıyoruz.

"BU OLAY PROVOKASYON SONUCU OLMUŞTUR"

Hem hakemimiz konusunda, hem de Onur Kıvrak konusunda üzüntü yaşıyorum. Hakemimizi ziyaret de ettim. Bu akşamki olayların sıradan bir olay olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Bu olay provokasyon sonucu olmuştur.

Trabzonspor yeni stadıyla, bunca yaşadığı buhrandan sonra yeni bir heyecanın arefesindeydi. Trabzonspor, üzerine gelmekte olan, bir takım provokatif eylemlerin lekelediği bir kulüp olmayacak.

Bu yaşananlardan sonra penaltıydı, değildi, eline değdi, değmedi... Bunları konuşmak olmaz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.