Müjde Kaya'nın programa katılma nedeni

Müjde Kaya'nın programa katılma nedeni

Yemekteyiz yarışmacısı Müjde Kaya, fuhuş pazarlığı sırasında yakalandı. Tutuklanan Kaya, programa neden katıldığını açıkladı

Bir televizyonda kanalında yayınlanan Yemekteyiz programına yarışmacı olarak katılan Müjde K. kadın pazarladığı iddiasıyla çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

POLİSLERLE SEKS PAZARLIĞI YAPTI

Müjde K.'nın kadın pazarladığı istihbaratını alan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti. Müjde K. kendilerini işadamı olarak tanıtan polislerden aldığı referansa güvenerek pazarlığa başladı. Buluşma yeri olarak Fatih'te bir otel belirlendi. Müjde K. otele Yağmur M. (22) ve Zeynep M. (24) ile gelerek, 1 saatlik seks için 2 bin TL aldı. Paranın Müjde K.'ya verilmesinin ardından dedektifler odalara baskın yaparak Müjde K. ve diğer hayat kadınlarını gözaltına aldı.

PROGRAMA NEDEN KATILDI

2 yıldır kadın pazarlayan Müjde K. Ahlak ve Kumar Büro Amirliği'ndeki sorgusunda suçunu itiraf etti. Bir kadın için 500 TL alan Müjde K. paranın 200 lirasını hayat kadınlarına verip kalınının kendi alıyordu. Televizyon programına neden katıldığı sorulan Müjde K. meşhur olup kavgalı olduğu sevgilisinden intikam almak istediğini söyledi. Programdan sonra işlerinin arttığını da belirtti.

Etiketler :