Münevver olayının gizli kalan sırrı

Münevver olayının gizli kalan sırrı

Münevver Karabulut cinayetinde her şey belli oldu ama Cem Garipoğlu'nun bu vahşi cinayeti neden işlediği hâlâ ortaya çıkmadı.

Cem Garipoğlu'nun babası Mehmet Nida Garipoğlu, annesi Tülay Garipoğlu ve amcası Hayyam Garipoğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından incelendi. İddianameyi kabul eden mahkeme, cinayetin gerçekleştiği yerin hangi adliyenin yetkisi alanında olduğunun tespiti için dosyayı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi. Başsavcılığın cinayetin işlendiği yer olan Bahçeşehir'in Bakırköy Adliyesi yetkisinde olduğu yönünde görüş bildirmesi durumunda dosya buraya gönderilecek, aksi durumunda yargılama 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılacak.

CEM'E 'BU KADAR İÇME' AZARI

İddianamede anne Tülay Garipoğlu’nun şu ifadeleri yer aldı: "Oturma odasında kusmuk gibi bir şey gördüm. Oğlumun içki içerek kustuğunu zannettim. "İçki içip kustun mu" diye azarladım." Baba Mehmet Nida Garipoğlu’nun ifadesi ise dikkat çekti. Garipoğlu şunları söyledi: "Cinayet günü Cem aradı ve 'Eve gelecek misin' diye sordu. Gittiğimde eşim 'Cem ile ilgili sorun var. Kız arkadaşı ile kavga etmiş. Yukarıda kan izi var' dedi. Cem, tartıştıklarını, ittirince kafasının komodinin kenarına vurduğunu, taksiyle evine yolladığını anlattı." Esenyurt'ta taksi durağı işleten tanık Erdal Ş. ise “Cem’i Etiler’e yanımda çalışan Mehmet B. götürdü. Ertesi gün ‘Bavulun içinde sanki ceset var gibiydi’ dedi” ifadesini kullandı.

HABER : Tolga ATAR  / İSTANBUL

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :