Münevver'in tırnağında 2.isim

Münevver'in tırnağında 2.isim

Karabulut ailesinin avukatı Epözdemir: Dava sürecinde sürprizler yaşanacak...

Liseli Münevver Karabulut cinayetinin ardından Karabulut Ailesi'nin avukatlığını yapan Rezan Epözdemir, soruşturmaya ilişkin şu an detaylarını açıklayamayacağı sürpriz gelişmeler olduğunu öne sürerek, "Türkiye sürprizlere hazır olsun" dedi.

Davaya ilişkin yeni gelişmeleri değerlendiren Epözdemir, Adli Tıp Kurumu'nun son raporunun, cinayeti tek bir kişinin işlemediği yönünde ağır doneler sunduğunu söyledi Münevver'in tırnak altındaki doku örneklerinin, Garipoğlu Ailesi'nden birisine daha ait olabileceği iddialarının ağırlık kazandığını belirten Avukat Epözdemir, "İddialarımız başından beri sürüyordu. Bu dava ile ilgili çok güçlü iddialarımız var. Bugün gelinen noktada bir çok iddianın kesinleştiğini, ortaya çıktığını görüyoruz. Dava süreci gereği bir çok şeyi söyleyemeyeceğim ancak şu bilinmeli ki, çok sürpriz gelişmeler var" dedi.

Rezan Epözdemir, Cem Garipoğlu'nun yaşının başından beri 18'den büyük olduğu konusunda ellerinde çeşitli kanıtlar olduğunu da öne sürerek, "Raporlar bizi doğrular nitelikte. Her geçen gün bizi doğrulayan gelişmeler yaşanıyor. Türkiye sürprizlere hazır olsun" diye konuştu.


Etiketler :