Arda ve Sneijder'e göz dikti!

Arda ve Sneijder'e göz dikti!

Avrupa Kupaları'na katılamayacak olan Manchester United ile üç yıllık sözleşme imzalayan adeta enkaz devralan Van Gaal'in transfer listesinde iki de tanıdık isim var.

Bu sezon yaşadığı hayal kırıklığı sonrası önümüzdeki sezona yeni bir yapılanma ve büyük transferlerle girmeye hazırlanan Manchester United'ın transfer listesinde Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı iki isim bulunuyor.

Nemanja Vidic ve Rio Ferdinand gibi önemli isimlerle yolları ayrılan Manchester United'ın transfer listesinde Luke Shaw, Mangala, Garay gibi savunma oyuncularının yanı sıra Sneijder ve Arda Turan da bulunuyor.

Hücum hattını Arda, Sneijder, Toni Kroos, Thomas Müller ve Julian Draxler gibi isimlerle takviye etmek isteyen Van Gaal hem takıma yeni bir heyecan katmak hem de Van Persie ve Rooney'in üzerindeki yüzü azaltmak istiyor.

Forvet hattı için PSG'nin yıldızı Edinson Cavani'yi isteyen Manchester United'ın Galatasaray'ın yıldızı Sneijder'e ilgisiyse yeni değil. Hollandalı futbolcuyla geçen yazdan bu yana yakından ilgilenen ManU'nun, bu kez Van Gaal kozuyla yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak isteyeceği tahmin ediliyor.

Sarı kırmızılı takımın bu sezon 17 gol bulan orta saha oyuncusu için 15 milyon Euro'dan aşağı bir teklifi kabul etmeyeceği belirtirlirken, Sneijder'in Dünya Kupası performansının bu transferde kilit rol oynayacağı tahmin edliiyor.

Sneijder'in yanı sıra Arda'yı da isteyen ManU'nun Cumartesi günü oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinin ardından milli futbolcumuz için nabız yoklayacağı iddia ediliyor. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın önümüzdeki sezon İngiltere'de forma giyeceğini iddia ettiği Arda, bu sezon 46 maçta 9 gol bulmuş ve takımının Chelsea'yi elediği yarı final maçının ardından Ada basınının gündemine oturmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.