Göğebakan‘ın Twitter‘ından Erdoğan tweeti

Göğebakan‘ın Twitter‘ından Erdoğan tweeti

31 Temmuz'da hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Murat Göğebakan'ın resmi twitter hesabından yapılan 'Erdoğan' paylaşımı dikkat çekti.

Lösemi teşhisiyle tedavi gören ve bir süre önce hayata gözlerini yuman ünlü sanatçı Murat Göğebakan'ın resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşım dikkat çekti.

Recep Tayyip Erdoğan ile olan samimiyetiyle de bilinen ve Erdoğan'ın seçim çalışmalarına ara verip hasta yatağında ziyaret ettiği Murat Göğebakan, lösemi teşhisiyle uzun bir süre tedavi görmüş ve durumu ağırlaştığı için yaşam destek ünitesine bağlanmasından kısa bir süre sonra hayata veda etmişti.

İşte Göğebakan'ın Twitter hesabından yapılan o paylaşım:

ERDOĞAN DA BALKON KONUŞMASINDA GÖĞEBAKAN'I ANDI

 

Seçim zaferi sonrası Ak Parti Genel Merkezi'nin balkonundan partililere hitap eden Başbakan Erdoğan da 31 Temmuz'da hayatını kaybeden Murat Göğeban'ı unutmadı. Erdoğan, "Bu kampanyada gerçekten şarkılarımızı kendi ruh dünyalarını katan sanatçılarıma huzurlarınızda özellikle teşekkür ediyorum. Değerli kardeşlerim, bu sanatçılarımızdan özellikle Murat Göğebakan kardeşimi hakka uğurladık. Bu akşam da onu unutmam mümkün değil. Diyorum ki hakka uğurladığımız Murat Göğebakan kardeşime hep birlikte birer Fatiha gönderelim. Seçim kampanyamızda bizimle birlikte yürürken hakka yürüyen kardeşlerimiz var onlara birer Fatiha gönderelim." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.