Müsiad'dan Macaristan Çıkartması

Müsiad'dan Macaristan Çıkartması

Müsiad Heyeti Macatistan'ın başkenti Budapeşte'de bir dizi görüşme gerçekleştirdi

Müsiad Yurtdışındaki faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.Bu çerçevede Başkanlığını Yurtdışı Teşkilatlanmadan sorumlu Eyüp Akbal'ın yaptığı Müsiad Heyeti, Macaristan'ın Başkenti Budapeşte'de bir dizi toplantı gerçekleştirdi.

Budapeşte Büyükelçisi Hasan Kemal Gür’ün MÜSİAD heyetine verdiği yemek. Katılımcılar: Eyüp Akbal, Mehmet Köse, Emin Taha, Hasan Ünver, Mahmut Yüksel Süne, E.Tarık Argıt ile Avusturya’dan: Başkan Mustafa Çatalbaş, Yardımcıları Ümit Arslan, Emin Yılmaz ve Genel Sekreter Seyfullah İlyas.

securedownload-4.jpg

Müsiad delegasyonu, yonetim kurulu uyesi ve yurt disi teskilatlanma komisyonu baskani Eyüp Akbal beyin baskanliginda budapeste ticaret odasi baskani rew andraje ve yonetim kurulu uyeleri tarafindan karsilandi. Heyetler arasi karsilikli gorusmelere gecildi. iki ulke arasinda daha guclu ve kalici isbirliklerinin gelistirilmesi ,is adamlari arasinda bir kopru kurulmasi hedeflendi.toplanti sonucunda her iki heyet arasinda iyi niyet antasmasi imzalandi.

securedownload-3.jpg
 Budapeşte Sanayi ve Ticaret Odası ile yapılan anlaşma töreni, MÜSİAD heyetine verdikleri yemek ile ikili iş görüşmeleri. Budapeşte ticaret odası baskanı mr Rew andraje . Budapeşte Büyükelçi Vekili İzzettin Güçyener ile Ticaret Müşaviri Seda Sevgi de katılımcılar arasında.

securedownload-6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.