Müsiad Mannheim hedef büyüttü

Müsiad Mannheim hedef büyüttü

Yoğun Türkü'n yaşadığı Almanya Mannheim'de Müsiad 2020 için hedef büyüttü

Yurt dışı temsilciliklerini hızla arttıran Müsiad, Almanya'da da büyümeye devam ediyor. Yoğun Türk nüfusunun olduğu Mannheim şehrinde Müsiad özellikle 2020 için süpriz hamlelere hazırlanıyor.
 
Mannheim'e giden www.habername.com Genel Yayın Yönetmeni ve Müsiad Boston temsilcisi Kemal Bozkurt Mannheim Müsiad Başkanı Turan Tirsi'yi işyerinde ziyaret ederek Müsiad Mannheim hakkında bilgi aldı ve gelecek hedeflerini konuştu.
 
Başkan Tirsi 50'ye yakın üyelerinin oluduğunu ve özellikle tek kişilik iş sahibi olan uyelerine yönelik devlet destekli seminerler vereceklerini belirterek üyelerine her türlü katkıya devam edeceklerini belirtti.
 
Başkan Turan Tirsi 2020 yılı için ise hem üyeleri ve hem de Türk toplumu için çok önemli bir projeleri olduğunu belirterek sürpriz olarak kalmasını istediği bu çok özel projeleri için şimdiden heyecanlandigini belirtti.
 
Müsiad'in sadece ekonomik alanda değil, sosyal alanda da misyonu olduğunu belirten Tirsi gerek Müsiad Mannheim üyeleri ve gerekse bölgedeki Türk ve Alman toplumu için her türlü fedakârlıklara hazır olduklarını belirtti

turan.jpgturan-2.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.