Müslümanlar Siyonizme karşı birleşmeli

Müslümanlar Siyonizme karşı birleşmeli

Erbakan tüm Müslüman ülkelerin birlik ve beraberlik doğrultusunda birbirinin ürünlerini satın almaları ve Siyonist ürünleri boykot etmeleri gerektiğini belirtti.

Türkiye’nin eski Başbakanı Necmettin Erbakan Tahran Şehir Konseyi Başkanı ile görüşmesinde, dünyadaki tüm Müslümanların Siyonizme karşı birleşmelerini ve yeni bir sanayi bölgesi kurmalarını istedi.

Siyonistlerin Müslümanların düşmanı olduğunu vurgulayan Erbakan, “Irak ve Filistin savaşından sonra Siyonizmin son hedefi, İran, Suudi Arabistan, Türkiye ve Mısır’a hakim olmak ve büyük İsrail’i kurmaktır” dedi.

Şu anda dünyada milyarlarca Müslüman’ın yaşadığını ve hepsinin Siyonizme karşı ittifak kurmaları ve yeni sanayi bölgesini kurmaları gerektiğini vurgulayan Erbakan, bu bölgede İllahi hükümlerin gelişmesi gerektiğini ve tüm Müslüman ülkelerin birlik ve beraberlik doğrultusunda birbirinin ürünlerini satın almaları ve Siyonist ürünleri boykot etmeleri gerektiğini belirtti.

Müslümanlar tarafından yeni bir dünya bankasının kurulması gerektiğini vurgulayan Erbakan, şu anki Dünya Bankasının Yahudi parasıyla finanse edildiğini sözlerine ekledi.

Erbakan, devrimci kişilerin sadece İran’a değil tüm bölgeye hizmette bulunduğunu, İmam Hümeyni çocuklarının İran’da yaptığı hizmetlerin dünya tarihinde bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

İran’ın devrimi sadece bir ülkeyle sınırlı olmadığını tüm dünyayı etkisi altına aldığını vurgulayan Erbakan, İran’da sanayi merkezinin kurulmasını da önerdi.
 
İRNA

Etiketler :