Müslümanları tümden terörist yaptılar!

Müslümanları tümden terörist yaptılar!

Almanya'da örgütlü iki büyük İslami örgütün terörle ilişkisi bulunduğuna dair belirtiler olduğunu ileri süren Bavyera Eyaleti Anayasayı Koruma Dairesi garip bir açıklama yaptı...

Almanya'nın Bavyera Eyaleti Anayasayı Koruma Dairesi, Almanya İslam Toplumu (IGD) ve İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG) derneğinin uluslararası terörizmi desteklediği şüphesinin bulunduğunu açıkladı.

MÜSLÜMANLAR TERÖR DESTEKÇİLİĞİ VE YALANCILIKLA SUÇLANDI

Bavyera Eyaleti İçişleri Bakanı Joachim Herrmann ve Anayasayı Koruma Dairesi Başkanı Burkhard Körner tarafından bugün Münih kentinde açıklanan ve 6 ayda bir yayınlanan suç raporunda, ''İki büyük radikal dernek olan IGD ve IGMG'de geçen aylar içinde suç faaliyetlerine iştirak ettikleri yönünde belirtiler ortaya çıktı. Bu derneklerin uluslararası terörizmi destekledikleri şüphesi de var. Bu şüpheler doğru çıkarsa, şiddet yanlısı olmayan İslamcılık da terörizm için bir besin kaynağı oluşturabilir. Ayrıca İslamcıların çifte strateji izledikleri de bir kez daha doğrulanmış olacaktır. Dışarıya karşı açık, hoşgörülü ve diyaloğa hazır görünüyorlar. Böylece kamu oyunu gerçek niyetleri konusunda aldatıyorlar'' denildi.

Etiketler :