Cezaevinden CHP'ye bilboardlı teşekkür

Cezaevinden CHP'ye bilboardlı teşekkür

CHP'den milletvekili seçilen ancak mahkeme tarafından tahliye talebi reddedilen Ergenekon sanıklarından Mustafa Balbay, Meclis'i boykot eden partisine teşekkür etti.

CHP tarafından İzmir'den aday gösterilen Balbay, Meclis'te yemin etmeyen partili arkadaşlarına şehrin çeşitli yerlerindeki bilboardlar aracılığıyla teşekkür etti.

CHP'nin, tahliyesini şart koşarak yemin etmediği Balbay için hazırlanan iki ayrı bilboardda, "Milletin iradesine sahip çıktığın için! TEŞEKKÜRLER CHP ve Oyumun takipçisi olduğun için! TEŞEKKÜRLER CHP" ifadeleri yer alıyor. Ayrıca Balbay'ın fotoğrafı da bulunuyor.

Afişleri sahiplenen çıkmadı

CHP'den İzmir milletvekili seçilen ancak mahkeme tarafından tahliye talebi reddedilen tutuklu Ergenekon sanığı Mustafa Balbay adına hazırlanan afişleri sahiplenen çıkmadı. İzmir'in çeşitli noktalarındaki ana arterlere asılan bilboardlarda, Balbay ve Mehmet Haberal'ın serbest bırakılmaması sebebiyle Meclis'i boykot ederek yemin etmeyen CHP'ye teşekkür ediliyor.

Şehrin en merkezi yerlerinde bulunan afişlerin kim ya da kimler tarafından asıldığı henüz netlik kazanmadı. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, afişlerin kendileri tarafından astırılmadığını belirterek, "Ben de bu sabah partiye gelirken Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda gördüm. CHP olarak böyle bir projemiz yok. Kim astı ya da kimler astırdı bilgim de yok." dedi. İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de afişler hakkında bilgileri olmadığını söyledi.

İzmir'de bilboard afişlerinin hazırlanması ve asılması işini, Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir şirket yapıyor. Afişlerin korsan olma ihtimalinin yanısıra bir sivil toplum kuruluşu tarafından da astırılmış olabileceği dile getiriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.