Mustafa Denizli: Bu daha başlangıç

Mustafa Denizli: Bu daha başlangıç

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Bursaspor galibiyetinin ardından konuştu.

3-0'lık Bursaspor galibiyetini yorumlayanMustafa Denizli, "Bugün olumlu ya da olumsuz değerlendirecek çok şey var. Olumsuz taraflarımızı azaltmaya çalışıyoruz. Mükemmel işler yaptık; ama hatalar gelince övgüye değer olmuyor. Kulübe girişimin 7. günü. Takım, skor bir tarafa, fizik kapasitesini aştı. Varolanın üzerindeydi. O yüzden onları kutluyorum. Bazı şeyleri düzeltmemiz için zamana ihtiyacımız var. Maçı belki 5-0 kazanabilirdik veya kaybedebilirdik. Ama asgari 2 haftaya ihtiyacımız var. Takım için bir şeyler yaptık; ama bu takım için de bizim için de daha başlangıç" dedi.

15-20 gün sonra çok daha sağlıklı konuşabileceklerini kaydeden Denizli, "Bugün takımın övgüye değer tarafı mücadeleydi. Rakibe ilk yarı ve ikinci yarıda bir kaç pozisyon verdik, bu doğaldır. Bir çok final vuruşumuz ve final pasımız doğru adresi bulmadı. Esas önemli olan oyunun zor ve son bölümünde takımın skoru ve tempoyu bulması; 1 taraftar ve tribün, 2 ben ve takım için çok önemli. Bitirişimiz güzel oldu ama bunu asla kriter olarak alamayız" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray'ın galibiyetinin ardından takıma bir güven gelip gelmeyeceğiyle ilgili soruyu ise Denizli, "Ona pek girmek istemedim. O beni en fazla mutlu eden tarafı. Kendine güvenmeyen futbolcunun attığı pas, tuttuğu top hep sorundu olur" diye konuştu.

SABRİ'YE DESTEK ÇAĞRISI

Sabri'ye maç sonunda parantez açan Mustafa Denizli, "Son derece başarılı bir 90 dakika çıkardı. Onunla, kulübü çok mutlu edecek bir görüş birliği sağlandı. Sabri mükemmel bir mutabakat sağladı. Biz bütün bir aileyiz. Sabri bu ailenin bir parçası Onlardan ricam; duyabilecekleri asılsız şeylerle tepki göstermesinler. Sabri bu camianın bir çocuğu. Kimin hatası olmuyor ki; son davranışı Sabri'nin gerçek bir Galatasaraylı oluşunu gösterdi. Gerekirse yönetimimiz bu konuda Sabri'ye yardımcı olur" açıklamalarını yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.