Mustafa Denizli'den ilk maçda 'fark'

Mustafa Denizli'den ilk maçda 'fark'

Mustafa Denizli'nin yeni takımı Hazar Lenkeran, Azerbaycan Kupası'nda kaşılaştığı Neftçala'yı farklı yendi.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin yeni takımı Hazar Lenkeran, Azerbaycan Kupası'nda kaşılaştığı Neftçala'yı 4-0 yendi.

John Benjamin Toschak'tan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Denizli'nin takımı Hazar Lenkeran, rakibini farklı mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi. Karşılaşmanın gollerini 8. ve 44. dakikada Sadio Tounkara, 20. ve 41. dakikada da Mbilla Etame kaydetti.

İlk maçında farklı bir galibiyete imza atan Denizli'ye, Hazar Lenkeran taraftarları büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar, atılan her golden sonra Denizli'nin ismini tekrar ederek, tezahürat yaptı.

-Denizli'nin açıklamaları  

Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizli, maçın hem kendisinin ilk maçı olması nedeniyle, hem de takımının kötü giden serisine son vermek açısından önemli olduğunu ifade ederek, "Azerbaycan futboluna yeni bir ufuk açmak istiyorum" ifadesini kullandı.

Hem kendisi, hem de takım adına iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Mustafa Denizli, "Kupa maçlarının her zaman sürprizlere açık olur. 4-0'lık skor takım için büyük önem taşıyor" dedi.

Hazar Lenkeran'ın grafiğini iyiye çevirmek için çalışmalara başladıklarını dile getiren Denizli, "Her geçen gün Azerbaycan ligini daha iyi tanımaya çalışacağız. Her geçen günün bizim için avantaj olmasını istiyoruz. Taraftarımızı mutlu etmek için çok çalışmak istiyoruz. Bunu da yapacağız" diye konuştu.

Hazar Lenkeran takımı, Azerbaycan Premier Ligi'nde 15 puanla, 8. sırada bulunuyor.


 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.