Mustafa Denizli'nin İlk Bombası Cernat

Mustafa Denizli'nin İlk Bombası Cernat

Sezonun ikinci yarısına Mustafa Denizli ile iddialı hazırlanan Ç.Rizespor, Florin Cernat ile imza aşamasına geldi.

PTT 1. Lig'de Mustafa Denizlispor'la anlaşarak ikinci yarıya iddialı hazırlanan Ç.Rizespor, transfere hızlı bir giriş yapmaya hazır. Karadeniz ekibinin ilk bombası ise Karabüksporlu Frorin Cernat.

Mustafa Denizli'nin çok istediği Cernat, 2010/11 sezonunda Türkiye'ye gelmiş ve son 2 yıldır Karabükspor'un en önemli yıldızı olmuştu. Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın gelmesinin ardından gözden düşen yıldız oyuncu için Mavi-Kırmızılı yönetimi transfer görüşmeleri yapması için izin vermişti. 32 yaşındaki oyuncunun hafta içi Rize'ye gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor.

Takımın yıldızıydı

Süper Lig'e yeni çıkan Karabükspor'da kariyerine başlayan Cernat, ilk senesinde 22 maçta oynamış ve 7 gol atmıştı. Attığı gollerin yanısıra yaptığı asistlerle de dikkat çeken yıldız oyuncu ikinci senesinde 32 maçta 9 gol attı. Bu sezona Michael Skibbe ile başlayan Karabükspor'un yine değişilmez isimlerinden olan Cernat, Alman hocanın takımdan ayrılıp Mesut Bakkal'ın gelmesiyle takımdaki yerini yavaş yavaş kaybetmişti. (TRT Spor)

Bu haber toplam 420 defa okunmuştur 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.