MUSTAFA DENİZLİ’NİN SON TAHLİLİLİ

MUSTAFA DENİZLİ’NİN SON TAHLİLİLİ

Hesap uzmanı Mustafa Denizli’den son tahminler

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Sivasspor galibiyetinden sonra bir açıklama yaptı.

 

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Sivasspor galibiyeti sonrasında ligin ilk yarısını lider bitireceklerini iddia etti. Sivas karşısında kazanabilecek kadar oynadıklarını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi:

“SİVAS çıkış arayan güçlü ve başarılı bir takım. F.Bahçe ve Manchester galibiyetlerinden sonra burada kazanmak önemliydi. Keyifli bir maç oldu. Bizim için form düzeyini korumak ve motivasyonu sağlamak önemliydi. İkinci yarı Sivasspor etkili gibi göründü ama tüm net pozisyonları Beşiktaş yarattı. Mükemmel oynamadık ama sonuç önemli. Net gol fırsatlarını değerlendiremedik, kötü final pasları vardı. Bu sorunu çözeceğiz.”

HESAP İŞİNE ÇOK KIZDI

MUSTAFA Denizli 8 haftada yaptıkları müthiş çıkışla ilgili olarak ise “6. hafta sonunda kimse bizim için olumlu şeyler söylemiyordu. Ama bunları aşacağımızı biliyorduk. Bu takımın neler başarabildiğini hep birlikte yaşadık. Sadece F.Bahçe ve G.Saray ile aramızdaki puan farkı toplam 24’tü. Üstümüzdeki tüm takımlarla ise 45’ti. Şimdi liderle aramızda 1 puan fark var. Beşiktaş’ın grafiği iyi. İlk yarıyı lider bitiririz. Yorularak, yenerek yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu. Denizli, geçen sezonki 26. hafta tahmini ile ilgili soruya da, “O hesapları ben yaparım.. Ama yapamayanlar vardır” şeklinde sitemli ve mesaj dolu açıklama yaptı.

Kartal’ın kalesi 4 Eylül!

BEŞİKTAŞ, Sivasspor’a Sivas’ta yenilmeme serisini sürdürdü. Dünkü maç öncesi Yiğidolar’la 4 Eylül Stadı’nda oynadığı 4 maçın 3’ünü kazanıp, 1’in de ise beraberlik alan siyah-beyazlılar, Sivas’tan yine alnının akıyla çıktı. 4 Eylül Stadı’ndaki 5 maçında 4. galibiyetini alan siyah-beyazlılar ilginçtir, kendi evi İnönü’de ise rakibine 3 kez yenildi, bir kez de berabere kaldı.

Etiketler :