Kamalak: Tek çare Saadet Partisi

Kamalak: Tek çare Saadet Partisi

Mustafa Kamalak, seçim çalışmaları kapsamında Konya'da halka seslendi...

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, kendi partileri dışındaki partilerin ülkenin problemini çözmesinin mümkün olmadığını söyledi 
 
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, kendi partileri dışındaki partilerin ülkenin problemini çözmesinin mümkün olmadığını savunarak, ''Diğer partiler 'Batıcı'dır. Biz ise İslam Birliği'nden yanayız'' dedi.

Kamalak, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Konya'da partisince Hükümet Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Kamalak, partililerin getirdiği tekbir ve attığı sloganlar nedeniyle konuşmasına uzun süre başlayamadı.

Saadet Partisinin bir alternatifi olmadığını savunan Kamalak, Saadet Partisinin hem Türkiye hem insanlık için tek çare olduğunu söyledi.

AK Parti iktidarı döneminde ülkenin hiçbir probleminin çözüme kavuşturulamadığını ileri süren Kamalak, Türkiye'nin en büyük problemlerinden olan işsizliğin yüzde 100 arttığını iddia etti.

İşsizliğin azaltılamaması nedeniyle işsizliğe bağlı yeni problemler türediğini savunan Kamalak, şunları kaydetti:

''Türkiye'nin cezaevlerinin normal kapasitesi 60 bin hükümlü ve tutukluyu barındıracak kapasitede iken bugün hükümlü ve tutuklu sayısı 114 bini aştı. AK Parti iktidarı döneminde kamu borçları arttı. Esnaf, işçi, emekli, gırtlağına kadar borçlandı. Doğmamış olan bebekler bile borçlandırıldı. Saadet Partisi dışındaki partilerin ülkenin problemlerini çözmesi mümkün değildir. Çünkü diğer partiler 'Batıcı'dır. Biz ise İslam Birliği'nden yanayız. Bizim dışımızdaki partiler işbirlikçidir.''

MHP'nin daha önce başörtüsü problemini çözeceğini vaat ettiğini anımsatan Kamalak, ''Millet bunlara istedikleri 20 değil, 127 milletvekilini verdi. Ne yaptılar? Meclis'in açıldığı ilk gün o yiğit erkekler, kendi milletvekillerinin başörtüsünü çözdüler. Kur'an-ı Kerim'i yasakladılar'' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Kamalak, ''CHP çarşafa rozet takar ama başörtülüyü görünce kırmızı görmüş boğa gibi saldırır. Kılıçdaroğlu, kadın hakları raporunu açıklamış. Kadınlara pozitif ayrımcılık verecekmiş. Sayın Kılıçdaroğlu; 'bu ülkenin her bir ferdinin kendi inancına uygun yaşayabilecek, hanımlar Türkiye Büyük Millet Meclisine, üniversiteye başörtüleriyle girebilecek, kamuda çalışabilecek' diyebiliyor musun? Onu söyle'' diye konuştu.

Kamalak, iktidara geldiklerinde ''altın nesil'' projesini uygulamaya koyacaklarını dile getirerek, Osmanlıca'nın ilkokul birinci sınıftan üniversite son sınıfa kadar ders olarak okutulacağını bildirdi.

İktidara geldiklerinde Kur'an kursu yasağını kaldıracaklarını vaad eden Kamalak, üniversite harçlarını kaldıracaklarını bildirdi.

Kamlak, konuşmasının sonunda miting alanındakilere Milli Görüş yemini ettirdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.