Mustafa Kamalak'a istifa çağrısı!

Mustafa Kamalak'a istifa çağrısı!

1 Kasım seçimlerinde 0,7 oy alan Saadet Partisi'nde olağandışı gelişmeler yaşanıyor. Saadet Partisi GİK üyesi ve il sorumlusu olan M. Fatih Çiçek, 1 Kasım seçimleri sonrası partisinin bir önceki seçime göre adeta erimesini genel başkanı Mustafa Kamalak'a

Adıyaman'da Bugün Gazetesi'ne konuşan Saadet Partisi GİK üyesi ve il sorumlusu olan Adıyaman milletvekili adayı M. Fatih Çiçek, adeta ateş püskürerek Mustafa Kamalak ile Oğuzhan Asiltürk'ın derhal partiden elini çekerek istifa etmeleri gerektiğinisöyledi.

"Hala o koltuklarda oturmaya ısrar ederlerse şayet 40 yıllık mazisi bulunan bu harekete ihanet etmiş olurlar" diye konuşan Çiçek "Türkiye'deki tüm teşkilatlara buradan sesleniyorum. Bu iş bilmez, siyasetten anlamaz yönetimden kurtulmak gerekliliği bir daha ortaya çıkmıştır. Bu en büyük cihangirlerden Saadet Partisi mutlak suretle kurtulmalıdır. Bu kamburdan kurtulamazsak, milletimizin ufkunu ve önünü açacak yegâne hareket olan Milli Görüş ve Saadet Partisi yok olacaktır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum