Mustafa Özcan yine eleştirilerin odağında

Mustafa Özcan yine eleştirilerin odağında

Gazeteci Yazar Mustafa Özcan, 03 Mayıs 2013 Cuma günkü MilliGazete'de yayımlanan "Mabedin Sırrı" başlıklı makalesinden dolayı eleştirilerin odağında.

Milli Gazete ve Yeni Akit gazetesinde ortadoğu üzerine sivri makaleleriyle ve anti irancı görüşüyle tanınan Gazeteci Yazar Mustafa Özcan, Milli Görüş camiasına yakınlığıyla bilinen bir haber portalında 03 Mayıs 2013 Cuma günkü Milli Gazete'de yayımlanan "Mabedin Sırrı" başlıklı makalesinden dolayı sert bir şekilde eleştirildi.

Söz konusu haber sitesinde Mustafa Özcanın "mabedin sırrı" başlıklı makalesiyle ilgili ; teşkilat mensuplarının kopmalarını doğal bir hadise gibi aktaran satırlar, itaatin hangi şartlarda ortadan kalkacağı şuuru tam oturmamış kardeşlerimizde yanlış algılanıp, zaten paramparça olmuş olan ümmeti daha fazla küçültür diye endişe duyuyoruz." ifadelerine yer verildi.

ANTİ İRANCI VE MEZHEPÇİ GÖRÜŞÜYLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Milligazete ve Yeni Akit gazetelerinde ortadoğu üzerine makaleler kaleme alan Mustafa Özcan, geçtiğimiz günlerde İran hakkında yeni akit gazetesinde "İranın arsızlığı" başlıklı makalesiyle eleştirilerin odağı haline gelmiş ve buyuk tepki çekmişti.

OKURUNA KÜFÜR ETMİŞTİ

Mustafa Özcan'ın okuyucusu olduğunu ve kendisini bir yazısından dolayı duyduğu rahatsızlığı bildirmek için aradığını söyleyen bir okur, Mustafa Özcan tarafından hakarete maruz kaldığını ve belden aşağı küfürler yediğini söylemişti.

Mustafa Özcan'dan duyduğu küfürlerden dolayı şok geçirdiğini söyleyen okur, Mustafa özcanın mezhepçiliği körüklemek için israil tarafından görevlendirilmiş olabileceğini dair iddialarda bulunmuştu.

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum