Sarıgül: Mustafa Kemal'in askerleriyiz

Sarıgül: Mustafa Kemal'in askerleriyiz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, partisinin İstanbul buluşmasında önemli açıklamalarda bulunuyor.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, partisinin Büyük İstanbul Buluşması’nda önemli açıklamalarda bulunuyor.

İşte Sarıgül’ün konuşmasından satırbaşları:

Sevgili kardeşlerim, barış için özgürlük için İstanbul’umuzun her noktasında Türkiye’nin her noktasında televizyonlarının başında bizi izleyenlere sevgililerimi gönderiyorum. Bugün İstanbul için bugün Türkiye için bugün inançlara saygılı laiklik için dönüm noktasıdır. Yıllarca el ele olduk, omuz omuza olduk ama şunu içtenlikle bütün yurttaşlarımın Sinan Erdem’den duymasını hep birlikte arzu ediyoruz. Ötekisi olmayan bir anlayışla yola çıkıyoruz özgürlük için, barış için yola çıkıyorum. Buradaki vatandaşlarımızın haklarını hukuklarını koruyacağız ama bize oy vermeyenlerin de hak ve hukuklarını koruyacağız.

BOL BOL RESİMLERİNİ ÇEKİN

Bugün İstanbul tarihi bir gün yaşıyor. Bugün CHP yeniden şahlanıyor. İstanbul’un yeniden doğuşunu bismillah diyerek ilan edeceğiz. Bugün burada resimlerini bol bol çekin. Çünkü bugün sosyal demokrasinin barışı, yeniden şahlanışı kardeşlerim.

CHP ADAYI OLMAK ONURLARIN EN BÜYÜĞÜ

Cumhuriyet Halk Partisi adayı olmak onurların en büyüğüdür. CHP adayı olmak hizmet adamı olmak demektir. İstanbul’umuzu demokratik dünya ile buluşturmaktır. Ülkemize, şehrimize toprağımıza sahip çıkmaktır. CHP adayı olmak Mustafa Kemal Atatürk’ün adayı olmaktır.

MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ

Hepimiz Mustafa Kemal’in askerleriyiz evet. Mustafa Kemal’in askerleriyiz.

Sevgili kardeşlerim, İstanbul ülkenin birliğini beraberliğinin başkentidir. Her rengini içinde barındıran bir dünya kentidir. İstanbul’da huzur varsa dünyada huzur vardır. İstanbul’da huzuru bismillah diyerek sağlayacak kadro burada.

30 MART'TA SARIGÜL KAZANACAK

Yasa gereği ve demokrasi anlayışımız gereği adayız. Ama 30 Mart akşamı 20:30’da Allah kısmet ederse cennet İstanbul’umuza hizmeti hep beraber yapacağız.
Siz zannetmeyin ki 30 Mart’ta Sarıgül kazanacak, CHP kazanacak. 30 Mart’ta barış kazanacak, özgürlük kazanacak.

KONUŞMANIN SONUNDA ÖYLE LAFLAR VAR Kİ....

Sakin olun daha konuşmanın sonunda öyle laflar var ki.

BENİM BELEDİYE BAŞKANLARIM YANDAŞLARIN İŞİNİ YAPMAYACAK

Buradan bütün belediye başkanlarım ile birlikte şu sözü veriyorum. Belediye başkanı olduğumuzda geldiğimiz yeri unutmayacağız. Nankör olmayacağız, ben değil biz diyeceğiz. Benim belediye başkanlarım sabah 06:00 kalkacak gece 23:00’e kadar koşacak. Benimbelediye başkanın koltuğunu değil cennet vatanı koruyacak. Bireylerin değil toplumunbelediye başkanı olacak. Yandaşlarının değil hak edenin işini yapacak.

BAŞI AÇIK OLAN DA KAPALI OLAN DA BİZİM

Benim belediye başkanım sorun değil çözüm üretecek. Sürekli yurttaşlarımızla birlikte olacak. Asla ve asla ötekimiz olmayacak. Başı açık olan da bizim başı kapalı olan da. Bize gelen yurttaşımıza nereden geldin, nerede oturuyorsun diye sormayacağız. Hangi partiye oy verdin demeyeceğiz. Tek soracağımız “Allah’ımın bana verdiği güçle sana nasıl yardımcı olabilirim? “

SARIGÜL'Ü KORKUTABİLECEKLERİNİ ZANNETTİLER

Zannettiler ki Sarıgül’ü korkutabilirim, durdurabilirim, döndürebilirim.
Korkutamazsın beni, durduramazsın beni döndüremezsin beni…

BU BENİM SESİM DEĞİL MUSTAFA KEMAL'İN SESİ

Bu salonda bulunan bütün arkadaşlar özellikle protokol yandan değil candan alkışlıyor. Bu ses benim değil bu ses Bülent Ecevit’in, İsmet İnönü’nün Mustafa Kemal Atatürk’ün sesi.

DÜN AKŞAMDAN SONRA BAŞKA BİR SARIGÜL VAR

Dün akşam saat 16:30’dan sonra başka bir Sarıgül var. Biraz sonra geleceğim oraya. İstanbul’da birlikte adım atmaksak İstanbul kaybeder. Kardeşlerim aklımızı kalbimizi çalıştıracağız bütün zorlukların üstesinden geleceğiz.

YURTTAŞLARIMIZIN MASALARI BEREKETLİ OLSUN

Engellilerimiz, emeklilerimiz, çocuklarımız mutlu olacak. İstiyoruz ki bütün yurttaşlarımız varlıklı olsun ama masaları da bereketli olsun. Bugün Mustafa Sarıgül varsa önce Allah’a sonra kadınlarımıza borçluyum.

Nasıl çocuklarınızın, torunlarınızım beşiklerini salladınız şimdi size soruyorum: İstanbul’u sallamaya hazır mısınız? İstanbul’u sallamanın vakti geldi mi ? Sandıkları sallamanın vakti geldi mi?

SOSYAL MEDYADAN DESTEK BEKLİYORUM

Çok çalışacağız, gençlerimizi özgür bir İstanbul ile buluşturacağım. Sevgili gençler sizlerde şu anda bile sosyal medyadan destek bekliyorum. İnterneti bile kesecekler. İnternette bile bizi yok etmeye çalışacaklar. Ancak güçleri yetmeyecek çünkü siz konuşacaksınız.

internethbaer

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.