Mustafa Sarıgül sorusu Gürsel Tekin'i bezdirdi

Mustafa Sarıgül sorusu Gürsel Tekin'i bezdirdi

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül CHP'ye geçecek mi geçmeyecek mi? Aylardır cevabı aranan soru CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'e de soruldu. Tekin'in soruya tepkisi ise oldukça farklı oldu.

 

SamanyoluHaber'de yayınlanan Abdulah Abdukadiroğlu ile "Günlük" programının konuğu CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin oldu.
 
"SARIGÜL ŞU AN MUHATABIMIZ DEĞİL"
 
Gürsel Tekin İstanbul'da aday olup olmayacağı sorusuna, 2009 yılında da aday olmak istediğini ifade ederek halk isterse aday olurum cevabını verirken "Mustafa Sarıgül bizim şu an muhatabımız değil" dedi.
 
 "BU CEVAPLARI VERMEKTEN YORULDUK"
 
Hem kendisine hem de diğer CHP yöneticilerine sürekli sorulan "Sarıgül CHP'nin adayı olacak mı?" soruları bu kez Gürsel Tekin'i canından bezdirdi. Sesini yükselterek cevap veren Tekin, şöyle konuştu; "Mustafa beyle ilgili çok sorular soruldu. Hepsinde de evet dedik, buyursun gelsin dedik. Doğrusu bu cevapları vermekten yorulduk. Bu soruların öncelikle Sarıgül 'e sorulması gerekir. Gelip gelmeyeceğine kendisi karar verir. Bizim şu an muhatabımız Sarıgül değil. Geldikten sonra bu tartışmalar yapılır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.