Nani Fenerbahçe'ye imza attı

Nani Fenerbahçe'ye imza attı

Fenerbahçe'nin Manchester United'dan transfer ettiği Portekizli yıldız oyuncu Nani, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kendini Fenerbahçeli yapacak olan 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Nani imza töreni sonrasında taraftarla Türkçe olarak "Sağolun ve teşekkür" diyere

Transfer döneminin en çok konuşulan ismi olan Nani, Fenerbahçe'ye imzayı attı.. Sportif Direktör Terraneo'nun da hazır bulunduğu imza töreninde Portekizli yıldız oyuncu kendisini 3 yıllığına Fenerbahçeli yapacak olan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninden önce Nani'nin başarıları tarafara anlatıldı ve daha sonra Nani koridordan çıkarak sahaya girdi. Büyük bir taraftar topluluğu Nani'yi alkışlarken imza töreninden önce tezahüratlar yaparak Portekizli yıldıza büyük ilgi gösterdi.

"Hepinize teşekür ediyorum"

"Bu büyük oyuncunun tanıtımı için buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu transfer için bize izin veren başkanımıza yönetimi kurulu ve teknik heyetimize çok teşekkür ediyorum. Son olarak umuyorum bundan bir kaç ay sonra bundan daha büyük bir kutlamayı yapabiliriz"

"Hayatımın en özel günlerinden"

Nani, Buraya gelip bana bu güzel karşılamayı yaptığınız için çok teşekkür ediyorum. Hayatımın en özel günlerinden birisini yaşıyorum. Fenerbahçe'nin bir oyuncusu olduğum için çok büyük gurur yaşıyorum.

Nani Fenerbahçe'ye imza attı

"Sizlere laflarla söz vermiyorum..."

Nani, Hepinize çok teşekkür ediyorum. Buraya gelmekle çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Size söz vermiyorum laflarla değil, sizi sahada mutlu etmek istiyorum umuyorum ki birlikte mutlu olacağız.

"Başkan ve Terraneo'ya çok teşekkür ediyorum"

Hayatımdaki en güzel duygulardan birisini yaşıyorum. Taraftarın bu güzel tepki ve karşılaması beni çok mutlu etti harika karşıladılar beni... Çok mutluyum başkanımıza ve Terraneo'ya çok teşekkür ediyorum beni bu kulübe getirdikleri için. Gururluyum kararımdan dolayı, buraya geldiğimden beri gördüğüm şey şu bu ülkede çok sıcak kanlı insanlar ve burada olduğum için çok mutluyum.

"Bu kulübe kalbimi vereceğim"

Ben burada olduğum sürece bu takıma herşeyimi vereceğim hep kupada bu takıma herşeyimi vermeye çalışacağım bana gösterilen bu güzel duygulara karşılık vermek istiyorum. Her zaman sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Ben bu kulüp için çok çalışacağım ve ben bu kulübe kalbimi vereceğim şimdiden herkese bunun sözünü verebilirim.

"Meireles ve Bruno Alves'le gelmeden önce konuştum"

Benim için gurur verici... Kulübün hedefleri neyse ben de ona benim ilk hedefim kazanılan kupalarda takıma yardımcı olmak. Takım iyiyse ben de iyi olmak isterim ama bu benim için ikinci planda ben ilk olarka takıma kazancağı kupalarda yardımcı olmak istiyorum. Evet konuştum şuan oynayanlarla Meireles ve Alves ile konuştum, kesinlikle gelmemi söylediler. Bana fazlasıyla yardımcı oldu onların görüşleri ve hocamızın da etkisiyle geldim. Bu ülkede arkadaşlarım olması ve o oyuncularla oynamak bana oldukça yardımcı olacaktır hem futboluma hem benim ülkeye adapte olmamda yardımcı olacaktır.

"Cüneyt Çakır konusunu unuttum"

Olabilir futbolun içinde böyle şeyler olabilir. Ben bunu unuttum aklımda yok futbol böyle bir şey hakemler bazen hatalar yapabilirler benim için bu geçmişte kalmış bir durum. Benim için öncelik Fenerbahçe'nin başarılar ben buna odaklandım. Ben bilemem onu tabi ama benim buraya neden geldiğim benim için daha önemli. Ben ne yapabilirim kulübüm nasıl başarılı olur bunu düşünüyorum.

Nani Fenerbahçe'ye imza attı

"Sert savunmacılardan korkmuyorum"

Premier Lig'de oynamış bir oyuncuyum ve orada oynayanlar çok sert ve güçlü oyuncular. Orada başarılı olduğumu düşünüyorum bazen yapamayabilirsiniz ama genel olarak başarılı oldum. Sahada hakemler var ve umarım bizi gerektii şekilde korurlar.

"Van Persie ile konuşmadım"

Onunla konuşma şansı bulamadım henüz ama gelirse çok büyük bir isim ve kulübe çok yardımcı olacaktır. Herkes onu tanıyor, bir çok gol atmış bir isim ve benim çok iyi bir arkadaşım kulübümü onun buraya gelmesi yönünde bir karar alırsa çok iyi bir karar olur.

"Coentrao öyle diyorsa öyledir"

Coentrao'nun Nani'ye karşı oynamak zor söyleri sorulunca Nani, Gerçekten böyle bir isimden saygı görmek benim için çok güzel. Belki karışılıklı oynarken sizin neler yapabileceğinizi bildiği için saygı duyuyordur. Coentrao öyle diyorsa öyle, düşünüyorsa mutluyum.

"28 yaşındayım ve kendime güvenim yüksek"

Şuan çok iyi bir dönemdeyim kendime çok güveniyorum geçen sezon çok iyiydi. 2 sezon önce böyle değildi. Sporting'de kendime güvenim geri geldi bana fazlasıyla yardımı oldu bu takımın hırsları ve isteklerini karşılamak için hazır hissediyorum.

"Galatasaray derbilerini biliyorum"

Şu ana kadar birşeyler duydum ama maçları takip ettiğim bir lig değildi. Fenerbahçe'yi tanıyorum aynı zamanda Galatasaray'ı da tanıyorum ve kıyasıya mücadele ediyorlar. Her iki takımın derbi maçlarını ülke ve şhir açısından çok önemli olduğunu biliyorum ve ben bu maça hazır olmak zorundayım.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.