NARVEN'DE OLANLAR DAVOS'TA YOK

NARVEN'DE OLANLAR DAVOS'TA YOK

Bakan Avcı, “Böyle bir tesisi ülkemize ve Bolu’muza kazandırdıkları için değerli girişimcilerimize çok teşekkür ediyorum.

Bakan Avcı Bolu’da Narven Termal Kasaba’yı ziyaret etti

 

“Narven Termal Kasaba daha da büyüyerek turizmimize hizmet edecek”

“Davos’taki tesisler Narven’le mukayese edilemeyecek kadar az gelişmiş”

 

 

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı bir dizi temasta bulunmak için geldiği Bolu’da, Narven Termal Kasaba’yı ziyaret etti. Narven Termal Kasaba’nın doğa ile iç içe ve çevre hassasiyeti olan bir tesis olarak tasarlanmasının kendisini mutlu ettiğini aktaran Bakan Avcı, “Böyle bir tesisi ülkemize ve Bolu’muza kazandırdıkları için değerli girişimcilerimize çok teşekkür ediyorum. Narven, inşallah daha da gelişerek ve büyüyerek turizmimize hizmet edecek” dedi. Bakın Avcı, Narven Termal Kasaba’nın dünyaca ünlü Davos tesislerinden daha kaliteli hizmet sunduğunu sözlerine ekledi.

 

Bakan Avcı, Bolu’daki temaslarına ilk olarak Bolu Valisi Aydın Baruş’u makamında ziyaret ederek başladı. Daha sonra Karaçayır Nikah Salonu’na geçerek Bolu Belediyesi’nin 8. Geleneksel Bilgisayar Dağıtım törenine katıldı. Ardından Narven Termal Kasaba’ya gelen Bakan Avcı’ya Vali Aydın Baruş, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Ericek, Necip Çarıkçı, Genel Müdür Serdar Yıldız ve şehrin ileri gelen bürokratları eşlik etti.

1-003.jpg

Narven Termal Kasaba hakkında Genel Müdür Serdar Yıldız’dan bilgi alan Bakan Avcı, Narven’i çok beğendiğini ifade etti. Bakan Avcı, Narven Sanat Sokağı’ndaki resim sesim ve seramik sergisini gezerek çalışmaları tek tek inceledi.

 

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Bolu köy okullarındaki öğrencilere dağıtılmak üzere hazırlanan “Kitap Kumbarası”nı ise çok beğendi. Bakanlık olarak kitap bağışında bulunabileceklerini belirtti.

 

Öğle yemeğinin ardından tesis hakkında kısa bir değerlendirme yapan Bakan Avcı şunları söyledi: “Böyle bir tesisi ülkemize ve Bolumuza kazandırdıkları için değerli girişimcilerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca misafirperverlikleri çok derinden hissedilen Narven’in güler yüzlü çalışanlarına de teşekkür ediyorum. Gerçekten engellilerin ve hanımların rahatı düşünülerek tasarlanmış bir proje. Bu bakımdan tebrik ediyorum. İnşallah daha da gelişerek büyüyerek turizmimize hizmet edecek. Narven, doğayla iç içe aynı zamanda çevre hassasiyetleri olan bir tesis. Bunu da oldukça önemsediğimi belirtmek isterim.”

 

Bakan Avcı, Sanat Sokağı’nda imzaladığı şeref defterine ise şunları yazdı: “Bugün Bolu’da Narven’de çok güzel saatler geçirdik. Bu güzel tesisimizi turizmimize kazandıran değerli girişimcilerimize ve güler yüzlü Narven çalışanlarına çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

 

“Davos 1 ise Bolu 80-90’dır”

 

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Narven’i ziyaretinden sonra Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmasında ise Narven’i dünyaca ünlü Davos tesisleri ile mukayase etti. Narven’in altyapı ve sunduğu hizmet bakımından Davos’taki otellerden daha önde olduğuna dikkat çeken Avcı “Davos'a çok uzun bir araç yolculuğu ile ya da helikopter ile gidersiniz ama Narven tesisleri ile katiyen mukayese edilemeyecek kadar az gelişmiş otellerinde çok yüksek ücretler ödeyerek kalırsınız. Davos 1’se Bolu 80-90’dır” diye konuştu.

 

BOLU’DA KURULAN NARVEN TERMAL KASABA HAKKINDA

250 Milyon Dolarlık yatırımla Bolu’da kurulan Narven Termal Kasaba, Türkiye’deki termal turizmin bugüne kadar yapılan en büyük yatırımlarından biri. 450 bin metrekare alanda, 7200 yatak kapasitesine sahip Narven Termal Kasaba 2021 yılında Bolu ve ülke ekonomisine yılda 100 milyon TL turizm geliri sağlamayı hedefliyor. Narven yalnızca Bolu turizmine değil, aynı zamanda Türkiye turizmine de katkı sağlayacak.

 

Narven sadece “Termal Kasaba” değil, aynı zamanda “Sağlıklı Yaşam Alanı”. Her detayın düşünülerek hazırlandığı spa alanlarında, termal Türk hamamları, saunalar, tuz odaları, kar çeşmeleri, macera duşları, vichy terapi odaları, kneipp, buhar odaları, dinlenme odaları, şok duşlar, sıcak yataklar, güzellik merkezi mevcut. Her dairede termal küvetleri bulunan Narven’in termal suyu kendi arazisinden çıkıyor.

 

Narven’de, yüzme havuzları, termal havuzlar, kaydıraklı havuzlar, açık büfe restoranlar, pastane, vitamin bar da bulunuyor. Aktivite alanlarında ise yetişkin oyun alanları, çocuk oyun alanları, fitness, pilates ve masa tenisi bulunuyor. Aynı zamanda Narven’de bulunan market sayesinde misafirlerimiz uygun fiyatlarla alışveriş yaparak evlerindeki tam donanımlı mutfaklarında yemek yapabiliyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.