Nazlı Ilıcak ve Selvi arasında hırsız-polis kavgası!

Nazlı Ilıcak ve Selvi arasında hırsız-polis kavgası!

Canlı yayında teke tek karşı karşıya gelen Nazlı Ilıcak ve Abdulkadir Selvi, komisyonun Yüce Divan kararını yorumladı. Programa tarafların sert ifadeleri damga vurdu...

İNTERNETHABER.COM
17 Aralık operasyonu ile gündeme gelenyolsuzluk iddialarına hedef olan 4 eski Bakan için TBMM komisyonundan çıkan karar CNN Türk'te çarpıcı bir tartışmaya sahne oldu. 

Eski Bakan'ların Yüce Divan'a gitmesi yönündeki talebin red edildiği komisyon kararını yorumlayan Bugün yazarı Nazlı Ilıcak ile Yeni Şafak yazarı Abdulkadir Selvi canlı yayında karşı karşıya geldi. Ahmet Hakan'ın modere ettiği programda Ilıcak ile Selvi arasında sert polemikler yaşanırken hırsız -polis atışması tartışmaya damga vurdu.

"POLİS BÜLTENİ-HIRSIZ BÜLTENİ" POLEMİĞİ

Selvi: Tutuklanan polislere cemaat destek veriyor.

Nazlı lıcak: Polisler illaki cemaatçiler diye nitelendirildiği için onlar da bende savunuyorum. Ben cemaatçi değilim. Bugün haksızlığa uğrayan bir kesim var ben bunları savunurum.

Selvi: Bunu ancak siz savunursunuz köşenizde bir polis bülteni gibi savunuyorsunuz.

Nazlı Ilıcak: Vallahi bir hırsız bülteni gibi çıkmıyorum ya...

Selvi: Düşmüşsünüz bir çukura bir türlü çıkamıyorsunuz...

Nazlı Ilıcak: Ben en azından yolsuzluk çukuruna düşmedim.

"DÖNEMİN BAŞBAKANI" İTİRAFI

Abdülkadir Selvi'nin Recep Tayyip Erdoğan için 25 Aralık fezlekesinde bulunan 'dönemin Başbakanı' ifadesini hatırlatması üzerine Nazlı Ilıcak ilginç sözler sarfetti. Ilıcak, bunun bir üslup olduğunu kaydederek tutuklu Mali Şube Eski Müdürü Yakup Saygılı'ya bunu sorduğunu belirtti.

Ilıcak şöyle konuştu:

Yakup Saygılı tutuklanmadan kendisiyle görüştüm ve dönemin Başbakanı konusunu sordum. Yakup Saygılı kendisinin onayladığı bir metinde bu ifadenin geçmediğini fakat altında çalışma yapan arkadaşlarının böyle bir ifade kullanmış olabileceklerini kaydetti. Bana şöyle bir örnek verdi: Mesela siz Genel Yayın Yönetmenisiniz, haber getiren muhabirlerinizin metinlerini kontrol edip yayına veriyorsunuz değil mi?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.